Web bloquejat per Avast

Web bloquejat per Avast

per CHRISTIAN ALVAREZ LUQUE -
Nombre de respostes: 3

A un dels ordinadors de casa tinc Avast Antivirus instal·lat i, quan intento entrar al web del centre, em salta un missatge d'error (lloc bloquejat per perill) i no em deixa entrar. Diversos mestres m'ho han comentat avui, tots tenen l'avast instal·lat. Això fa uns dies no passava...


Moltes gràcies i bones festes, sou un equip fantàstic. 

En resposta a CHRISTIAN ALVAREZ LUQUE

Re: Web bloquejat per Avast

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Chrisitan,
bones festes també per vosaltres!

Aquest error us surt des de fa temps? o ha sortit recentment? Podeu provar a treure la neu a veure si segueix passant? I, podeu provar amb altres Node com http://agora.xtec.cat/nodes? Ens podeu enviar una captura de pantalla?

Fins ara,
Mònica


En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Web bloquejat per Avast

per CHRISTIAN ALVAREZ LUQUE -

Ostres, Mònica... Ara que ho dius... tens raó. És per la neu. He intentat entrar a un altre nodes que no sigui el nostre que també té neu (montserrat suria) i passa el mateix. Adjunto captura (he hagut de fer foto perquè si faig captura em surt un zoom molt raro i no em deixa fer captura d'imatge). Els Nodes que no tenen neu funcionen correctament. L'opció fàcil és treure la neu, però és una llàstima perquè queda molt bé. 

Fitxer adjunt IMG_20161223_220456.jpg
En resposta a CHRISTIAN ALVAREZ LUQUE

Re: Web bloquejat per Avast

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Christian! 


Pel que hem vist, a la web de centre teniu dos tipus de neu posada. La nostra recomanació seria que feu la prova i deixeu només una (per exemple la que té el codi més curt que és la que tenim al portal d'Àgora que entenem que l'AVAST no et bloqueja). D'aquesta forma, no perdreu la neu però us assegurareu que tothom hi pot accedir sense problemes Somrient

Per poder-ho treure des de l'ordinador de casa el que pots fer és deshabilitar temporalment l'AVAST. Tot i així, si tens qualsevol problema i/o podem ajudar-te amb alguna cosa ja ens diràs.

Una abraçada i molt bones festes!

Sara