Sobre comptadors de visites

Sobre comptadors de visites

per Artur J. Tallada Cervera -
Nombre de respostes: 1

Hola,

volia plantejar dos dubtes que tinc pel que fa als comptadors de visites

Per una banda he estat mirant de posar Google Analytics com a comptador visible al web, però no veig la manera de fer-ho .... també he vist que hi ha missatges en el fòrum explicant que en una propera actualització de Nodes al desembre aquest punt estarà solucionat ..... és així? Està explicat en algun fil o ajuda com fer-ho?

L'altra qüestió és referent al comptador que ja incorpora Nodes, que està força bé però, en el nostre cas ens agradaria que es pugues personalitzar el punt a partir del qual comença a comptar, donat que en fer la migració de web sempre és més bonic començar amb un nombre de visites ja acumulades que no pas fer-ho des de zero ..... sabeu si aquesta opció estarà disponible en algun moment?

Artur Tallada

En resposta a Artur J. Tallada Cervera

Re: Sobre comptadors de visites

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Artur,

efectivament l'error amb google analytics quedarà resolt la propera pujada d'Àgora. Pots trobar con configurar-ho a l'enllaç següent: https://sites.google.com/a/xtec.cat/ajudaxtecblocs/pmf/com-configurar-google-analytics

Pel que fa al comptador no està previst canviar el comportament. Aquest mira les visites des del moment en què es va crear el Nodes, no en el moment d'afegir-lo a la web.

Fins ara,

Mònica