Desconfiguració enllaç personalitza

Desconfiguració enllaç personalitza

per XAVIER TARTERA AGRAMUNT -
Nombre de respostes: 2

Bob dia, em trobo que vaig estar fent proves amb el nodes del institut, per tal de posar-lo al dia, i al posar algun dels ginys va provocar un error que fa que en el moment de clicar a "personalitza" per tal de treure el giny que hi vaig posar em respon amb una pantalla totalment diferent, i em dirigeix a la que us mostro a continuació de la imatge següent:






Em podeu donar orientacions per tal de tornar a recuperar l'estat anterior, on es mostrava correctament?


Cercant, pel forum vig una pantalla que em surt diferent, i no puc intentar eliminar el giny que em fa la punyeta, a mi em surt així, i veig que en diferents fils, hauria de poder veure la configuració de la barra lateral, i no hi tinc res....


Gràcies



En resposta a XAVIER TARTERA AGRAMUNT

Re: Desconfiguració enllaç personalitza

per XAVIER TARTERA AGRAMUNT -

Després de molt provar, no ens n'hem ensortit en instal·lar el google analytics, ho deixarem per una altra ocasió, només voldríem recuperar el nodes en un estat anterior al d'avui, seria possible? o si més no reparar l'error que ens mostra en les anteriors captures.


Gràcies.

En resposta a XAVIER TARTERA AGRAMUNT

Re: Desconfiguració enllaç personalitza

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Xavier,

hi ha una incidència registrada amb Google Analytics, si intenteu configurar-lo autenticant-vos (que deu ser el que estàveu provant) surt l'error al personalitzador. Això estarà resolt de cara a la propera actualització de Nodes prevista per mitjans de desembre.

De moment hem reiniciat aquest connector del vostre Nodes i us recomanem que no el configureu amb autenticació perquè no us torni a passar. Podeu fer servir l'opció "Continua sense autenticació" i quan estigui solucionat configurar-ho de nou.

Fins ara,

Mònica