Formatació d'una pàgina

Formatació d'una pàgina

per Montserrat Basarte Lorente -
Nombre de respostes: 3

Hola.

Porto dies intentat modificar el contingut  Tecnologia - Guia_C2 i donar formatar la lletra, mida, pics.... igual que 

Bloc C2: Tecnologia digital, ús de l'ordinador i del sistema operatiu. i  no trobo la manera.

Bloc C6: Tractament de la informació numèrica.

Primer vaig intentar copiar i enganxar i no ho deixava igual,. Després un company va preparar la pàgina conservant el color que volia i només havia de canviar el contingut del text, però em dona molts problemes i no em deixa fer-ho: canvia el format, canvia la mida, quan poso un pic el cursor queda davant, enganxa taules, si aplico desfer més de dues vegades el cursor surt de la taula.... En fi, una infinitat de contrarietats que no em permeten avançar en el treball.

Sembla ser que és un problema del moodle. Podríeu ajudar-me a acabar la feina i poder presentar la pagina amb el mateix aspecte que la resta de cursos creats l'any passat.


Salutacions

Montse Basarte



En resposta a Montserrat Basarte Lorente

Re: Formatació d'una pàgina

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Montse,

segurament el problema és que les primeres taules es van fer amb l'editor de text anterior i ara amb el nou costa més deixar-ho idèntic.

De moment hem intentat arreglar els pics i treure algun espai estrany i crec que es veu força bé. Potser hi heu estat treballant després d'enviar el missatge i per això ja quedava poca cosa a arreglar.

De cara a properes taules, la nostra recomanació és que les feu des de zero encara que hàgiu de pensar un nou format, si aneu copiant l'HTML d'unes a altres us seguiran apareixent aquestes erros que comentes.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Formatació d'una pàgina

per Montserrat Basarte Lorente -

Hola Mònica

Volia comentar que la formatació de text de l'editor anterior era molt limitada. Per aquest motiu, les primeres taules estaven fetes amb word i desprès es van copiar i enganxar al editor de text del moodle i no hi havia cap problema.

Quan he fet el mateix aquest curs, el nou editor no conserva els formats del word i tant la paleta de colors com les opcions de les mides de les lletres encara són més limitades.

Jo volia aplicar en aquesta pàgina el mateix criteri de formatació a tots el cursos i no ho podré fer si la plataforma no reconeix els documents fels amb altres editors.

Això es pot solucionar perquè funcioni igual que el curs anterior???

Mentre, provaré a veure que puc fer.


Salutacions

Montse

 


En resposta a Montserrat Basarte Lorente

Re: Formatació d'una pàgina

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Montse,

entenc que és un canvi que us complica una mica la vida a l'hora de fer taules i demés però precisament, aquesta és una "millora" de l'editor de text. Cada vegada els dissenys són més responsius per adaptar-se a tots els dispositius mòbils i eliminar els codis importats de Word i altres editors de text facilita que la visualització en mòbils i tauletes sigui millor. La nostra recomanació seria que repenséssiu la taula amb les funcionalitats que ofereix l'editor en comptes de mantenir les anteriors.


Fins ara,

Mònica