Problemes google photos

Problemes google photos

per JORDI GALLEGO QUERALTO -
Nombre de respostes: 2
Bona tarda, Tenim molts problemes quan incrustem en l'article a l'apartat text l'àlbum de google photos quan el copien de la galleria.io. En un primer moment va, al cap d'una estona deixa de funcionar i surten nomées fotos, després surten un munt de lletres amb fons negre....

Bé, tenim varis articles pendents de publicar per aest problema,  i un a portada que de tant en tant falla

La web és, escolasamaranch.catç

M'ho podeu mirar? Altres alternatives a l'àlbum?? POsar una foto i fer l'enllaç a google pphotos és possible?

Gràcies

En resposta a JORDI GALLEGO QUERALTO

Re: Problemes google photos

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Jordi,

darrerament hi ha problemes amb els àlbums de Google per excés de connexions. S'està mirant de contactar amb Google per solucionar-ho però de moment us recomanaríem que almenys a la portada poseu una imatge enllaçada a l'àlbum directament, sense fer servir el carrusel.

En quant sapiguem alguna cosa us ho farem saber de seguida.

Disculpeu les molèsties.

Mònica

En resposta a JORDI GALLEGO QUERALTO

Re: Problemes google photos

per FRANCESC BUSQUETS BURGUERA -

Hola,

Veig que un dels àlbums que teniu ara mateix a la portada ("Matinal familiar - Millorem el pati entre tots") conté... 172 fotos!

Això vol dir que quan qualsevol persona accedeix a la vostra web envia a Google 172 peticions d'imatges de mida gran, encara que després no se les miri. Si multipliques això pel nombre de visitants, és probable que els estiguin arribant milers de peticions per minut. Davant d'això, els servidors de Google decideixen "castigar" el propietari de l'àlbum i durant una estona no permet descarregar-hi més imatges, enviant en lloc seu un missatge on diu que s'ha excedit el volum màxim de descàrrega. Per això surten lletres blanques sobre fons negre, i si ho proves al cap d'una estona potser ja torna a funcionar.

Aquest és un comportament de Google que nosaltres no podem controlar, i tampoc ens donen més detalls sobre quin és el límit màxim ni els temps de "càstig" associats quan es sobrepassa. Potser posant les fotos a Flickr o a un altre servei això no passaria (no ho sé)

Jo us recomanaria limitar el nombre d'imatges que seleccioneu per a la galeria. En un carrusel de 172 fotos, per bones que siguin, poca gent arribarà fins al final (però tots els visitants de la pàgina principal de la web descarregaran íntegrament les 172 imatges, potser sense cap intenció de veure-les).

Es podria fer una galeria amb 15 o 20 fotos seleccionades, i acompanyar-la d'un text a sota que digués "Vegeu totes les fotos de la jornada" i fos un enllaç directe a l'àlbum de Google Photos. L'enllaç s'obté a la mateixa pàgina de l'àlbum de Google Photos, fent clic al botó "comparteix".

També podeu utilitzar el vídeo de YouTube que genera automàticament Google Photos, acompanyat de l'enllaç a l'àlbum (vegeu la proposta d'en Josep Esteve en aquest mateix fòrum)

En tot cas, millor si eviteu fer galeries o carrusels amb moltíssimes fotos, sobretot si han d'anar a portada, ja que cada visitant que tingueu estarà generant una allau de peticions a Google Photos que pot acabar en denegació temporal del servei.