Visualitzar esdeveniments al calendari

Visualitzar esdeveniments al calendari

per Olga Tome Lopez -
Nombre de respostes: 3

He afegit un calendari vinculat a google calendar amb l'ID escolacolors@escolacolors.org, i l'he seleccionat als ginys de la barra esquerra de la portada.

Tot i això no es veuen els esdeveniments al giny.


He comprovat la configuració del calendari de google, i tot i que puc marcar "Fes públic el calendari" entre les opcions de "compartir", al desplegable no em deixa seleccionar "Mostra tota la informació de l'esdeveniment" (està en gris "no-seleccionable", adjunto imatge), només em deixa mostrar "lliure/ocupat, sense detalls". Pot ser per això que a Nodes no es vegin els esdeveniments? Pot ser que no pugui configurar-ho per mostrar tota la informació perquè el domini és escolacolors.org (enlloc de gmail) i està amb apps for education?

Hi ha alguna manera de poder visualitzar els esdeveniments del calendari a través de Nodes?


Moltes gràcies

(agora.xtec.cat/escolacolors)

Fitxer adjunt CALENDAR.jpg
En resposta a Olga Tome Lopez

Re: Visualitzar esdeveniments al calendari

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Olga,

aquest paràmetre es mostra gris per defecte i ho podeu canviar des de la configuració del vostre Google Apps. Ens ho explica el Jaume en aquest missatge del fòrum http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/forum/discuss.php?d=84086#p315510

Fins ara,

Mònidca

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Visualitzar esdeveniments al calendari

per Olga Tome Lopez -
Gràcies Mònica. He canviat l'opció a la consola d'administració, però encara no em deixa seleccionar per mostrar tota la informació de l'esdeveniment. Esperaré a veure si ho permet d'aquí unes hores (surt un avís que alguns canvis en la configuració poden trigar fins 24 hores en fer-se efectius).

Moltes gràcies de nou. M'agradaria dir que pell que fa a aquest fòrum de Nodes doneu molt bon servei de suport, i sempre sou ràpids i eficients en les vostres respostes.