Redireccionar antiga web estàtica

Redireccionar antiga web estàtica

per SONIA FERNANDEZ PENA -
Nombre de respostes: 1

Hla

L'altre dia vaig fer la següent consulta a al forum. i em vau contestar.

El que passa es que l'enllaç que em vau enviar no funciona correctament ja que la pàgina d'inici de la meva web estàtica no té l'extensió final index.html, que puc fer?

Salutacions Sònia


Redireccionar antiga WEB
per Sonia Fernandez Pena - diumenge, 16 octubre 2016, 14:49
 

Hola

Estic intentant redireccionar l'antiga web de la Zer La Coma la nova web de nodes. He entrat a filezilla i he baixat l'arxiu index.html, una vegada modificat l'he tornat a penjar des de filezilla però no funciona. Llavors he esborrat tots el arxius penjats des de filezilla i només he deixat" index.html". Però res... no hi ha manera...

Que puc fer?

Sònia

Imatge Mònica Grau Prieto (Equip tècnic d'Àgora)
Re: Redireccionar antiga WEB
per Mònica Grau Prieto (Equip tècnic d'Àgora) - dilluns, 17 octubre 2016, 09:53
 

Hola Sònia,

segurament és que heu enganxat el codi en l'edició visual de l'editor que hàgiu fet servir. Us passo el fitxer correcte (ja amb l'adreça del vostre Nodes posada) perquè el pugeu directament amb el Filezilla i esborreu l'anterior.

Fins ara,

Mònica



En resposta a SONIA FERNANDEZ PENA

Re: Redireccionar antiga web estàtica

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Sònia,

no passa res que l'extensió sigui html o htm funciona igualment. Ho pots comprovar tu mateixa que si vas a http://www.xtec.cat/zerlacoma/ ara mateix es redirigeix al nodes de forma automàtica.

Hem tornat a rebre la consulta a través del SAU dient el mateix. Donat que també ens arriba a nosaltres no cal que facis servir les dues vies per obrir la incidència, amb que ens posis el missatge a un dels dos llocs és suficient.

Fins ara,

Mònica