Sistema de Reserves (i calendari)

Re: Sistema de Reserves (i calendari)

per MONICA GRAU PRIETO -
Nombre de respostes: 0

Hola Llorenç,

1- Visualitzacio de les reserves

Ho tindrem present per millorar dins de les possibilitats que tinguem.

2- Alguns companys no poden vore el calendari de reserves..

L'usuari que indiques hauria de veure el calendari. Podríeu accedir-hi i fer una captura de pantalla del que veu? li dóna algun error?

El rols

A la llista d'usuaris pots veure que hi ha dos rols, el primer d'ells és el rol de l'usuari dins del Wordpress (per crear articles, calendaris, reserves, pàgines...) el segon d'ells és el rol que tenen els usuaris dins de la xarxa privada als fòrums (la que us hem reactivat de nou creant les pàgines que havíeu eliminat). Si et fixes, hi ha usuaris que només en tenen un perquè no han accedit mai a la part privada (mur, fòrums...) L'usuari "admin" pot modificar els rols dels usuaris editant-los o bé des de la llista d'usuaris canviant el rol de forma massiva. Si opteu per aquesta segona opció mireu de no treure el rol administrador a l'usuari "xtecadmin" que fem servir per poder accedir als vostres Nodes i donar-vos suport.


5- llista interminable de reserves

Prenem nota també d'aquest suggeriment i de l'error en el nom de l'equip (agafa el titol de la reserva) quan la reserva està en esborrany i encara no s'ha triat equip.


Fins ara,

Mònica