Petits errors

Petits errors

per LORENZO LORENTE PEREZ -
Nombre de respostes: 3
Hola. Soc Lloreç, gestor del nodes de: http://agora.xtec.cat/ieslaguineueta

1 Ara mateixa hi ha un error que em redirecciona (aleatoriament) a la web de nodes GENERAL, no a la del centre.... sera alguna qüestio del manteniment dels serveis d'agora?

2 Aquest error ja l'he detectat desde fa molt.
Quan vaig a sortir, clique dalt a la dreta, al nom del usuari i quan passe el ratoli... m'envia a una web del nodes del centre on surt un missatge.
La qüestio es que jo no clique en cap lloc, nomes passe el ratori per sobre!

Simplement per comentar-ho i vore si a algu mes el passa i per que ho tingau en compte.


Salut!
En resposta a LORENZO LORENTE PEREZ

Re: Petits errors

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Llorenç,

malauradament no hem aconseguit reproduir cap dels dos errors, ni que porti a una web diferent ni que en passar per sobre del nom d'usuari passi res. El que sí que hem vist és que heu esborrat algunes pàgines del vostre Nodes que potser podrien ser la causa de coses estranyes. Són les pàgines "nodes", "mur" i "membres" que donen accés a la xarxa privada. Voleu que ho reconfigurem de nou? potser fent-ho se solucionen aquests problemes estranys.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Petits errors

per LORENZO LORENTE PEREZ -

Hola Monica.


Gracies per contestar.


Com vaig comentar, que redireccionara d'aquesta manera, ja era prou estrany... no se, nomes em va passar ahir i obira agora, el intraweb del centre, etc... no se, supose que seria algo puntual, entenc.

Lo altre si que em passava quasi sempre, encara que hui ja no ho fa. Gastant el mateix Pc, navegador, etc... no entenc estes coses tan rares...


Si per favor, repara-ho. Ho vaig llevar pensant en que no seria utilitzat o que despres ho podria recuperar jo, pero com veig no ho puc fer jo.

De totes les maneres no deuria d'influir, no?


Aixo si, quan estic a la web principal (http://agora.xtec.cat/ieslaguineueta/), amb admin, si punxe a edita el perfil, no em surt res del perfil, entenc que es el perfil dels foros? (http://agora.xtec.cat/ieslaguineueta/members/admin/profile/edit/)

Si ho faig des de el tauler, la edicio del perfil (https://agora.xtec.cat/ieslaguineueta/wp-admin/profile.php) no hi ha cap problema...


El ultim es el perfil del nodes (intraweb) i l'altre dels foros?


Gracies per tot

En resposta a LORENZO LORENTE PEREZ

Re: Petits errors

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Llorenç,

ja hem creat les pàgines de nou i ara funciona correctament, quan fas clic a un usuari s'obre el perfil i no dóna error. Com que Nodes té instal·lat el buddypress per tal de tenir una xarxa privada, en fer clic a l'usuari mostra el perfil d'aquesta altra manera. Com no existien les pàgines que fa servir aquesta extensió fallava.

Fins ara,

Mònica