Problema Carrusel

Problema Carrusel

per RAMON MARIA SEGUES CREUS -
Nombre de respostes: 2

hola!

Quant fem servir l'eina de Carrusel en un article, si pugem les fotos redimensionades amb un altre programa, per a que no ens ocupi massa espai, al sortir la notícia en portada, ens apareix els títols de les imatges que s'han penjat, que correspon normalment amb el nom del fitxer. Això es soluciona habitualment editant el carrusel i anar foto per foto eliminant el títol, però llavors, ens apareix en la noticia de portada un pic (*) que no hi ha manera de treure'l, ja que entrem en l'article i l'editem en mode html per veure que no hi hagi algun format ocult de codi però no hi ha res.

La web és aquesta: http://www.iesguissona.cat

Això passa per exemple en els articles :"Sortida 2n de BATX a UAB..." i en l'altra que també passa és "Sortida Cambrils 3r ESO"

Gràcies!

Ramon



En resposta a RAMON MARIA SEGUES CREUS

Re: Problema Carrusel

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Ramon,

quan publiqueu un article amb un carrusel teniu dues opcions:

  1. Si voleu que es vegi el carrusel a la portada heu de marcar la casella "Mostra el contingut sencer" de l'apartat Paràmetres de l'article. En cas contrari surten els noms de les imatges que tan molesten.
  2. Si no voleu que es vegi el carrusel i que per tant no es mostrin els títols de les imatges, heu d'afegir un text a la casella Resum. Us l'hem afegit a l'article de la UAB i com veureu, ja no surt l'asterisc. Fent això, no cal que elimineu manualment el nom de les imatges tal com esteu fent ara.

Fins ara,

Mònica