Consulta sobre: Comunicació, gmails generacions, fotos ...

Re: Consulta sobre: Comunicació, gmails generacions, fotos ...

per MONICA GRAU PRIETO -
Nombre de respostes: 0

Hola Cèlia,

Cada classe té un baula d'aula (una família) necessitem comunicar informacions pk les traspassin a les famílies del seu grup. La majoria són informacions i a vegades sí cal resposta. Quina eina ens recomaneu fer servir per aquesta necessitat. Hauria de complir la funció de wassap traspassar missatges als números de mòbil.

Pel que expliques la millor opció seria fer servir, tal com dius, el Whatsaap o bé el Telegram (un altre aplicació de missatgeria) que permet enviar missatges de difusió a un grup on els usuaris no poden respondre. Tot depèn de les vostres necessitats.

Cada generació hauría de tenir un gmail: la pregunta és quin telefón he de posar per tenir-lo de verificació??? a cada gmail de cada nivell.

Els correus de Gmail no cal que tinguin telèfon de verificació, podeu ometre-ho quan us aparegui a l'entrar.

I darrera consulta: cada usuari alumne ha de tenir un correu de verificació??? o ja el node de cada generació pot actuar de correu???

El mateix passa amb els correus de verificació, però sempre podeu posar el del curs. Sobre aquest tema dels correus dels alumnes tingueu en compte que fins a determinada edat, no es poden crear comptes de Google per a l'alumnat. Us heu plantejat crear un compte de GoogleApps for education?

En quant al web puc fer que el menú quedi desplegat dins de la página d'inici i clikant damunt vagi allà i s'obri cada categoría.

Malauradament, de moment aquesta opció no és possible amb l'aparença actual dels Nodes però està previst fer-ho en un futur.

Fins ara

Mònica