Escoles d'adults i Moodle Àgora

Escoles d'adults i Moodle Àgora

per ESTER VALL MERCADE -
Nombre de respostes: 2

Bona tarda

aquest any estem utilitzant el moodle des de la plataforma Àgora i ens estem donat compte que hi ha moltes vegades que ens dóna error en el moment d'entrar amb els alumnes per treballar. estem veient que això sol passar per les tardes a partir de les 5.

És possible que feu alguna mena de treball al servidor a partir d'aquesta hora?

Sóm una escola d'adults i per tant la majoria de les nostres classes són per la tarda-vespre.

Hi ha alguna solució?


En resposta a ESTER VALL MERCADE

Re: Escoles d'adults i Moodle Àgora

per LLUIS VALENCIA LOPEZ -

Des d'una altra escola d'adults, tinc exactament el mateix problema.

http://agora.xtec.cat/cfa-elstarongers/moodle/


Amb un grup he tingut molta mala sort, atès que no hem pogut utilitzar el moodle ni un dia. És un trasbals considerable quan el fas servir per planificar les classes.

Salutacions



En resposta a LLUIS VALENCIA LOPEZ

Re: Escoles d'adults i Moodle Àgora

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -

Hola!

L'error que comenteu és degut a la incidència que hem respost fa un moment a aquest altre fil del fòrum: http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/forum/discuss.php?d=90187#p331952

Durant els propers dies ens han informat que s'han programat tasques de manteniment als servidors per les tardes (hem publicat aquest avís per anunciar-ho). Es va demanar que aquestes actuacions es facin en horari nocturn per intentar que els centres que feu ús intensiu del Moodle a les tardes, com ara els CFA o les EOI, no tingueu afectació (som conscients d'aquest trasbals que comenteu Trist ). Per tant, tot i que per aquesta setmana no ha estat possible canviar-ho, esperem que les persones que ho estan planificant, ho tingui en compte de cara a les properes actuacions.

Una abraçada,

Sara