Curs no editable

Curs no editable

per Darío Castro -
Nombre de respostes: 2

Hola,
Trasllado problema amb un curs, que no acabo de robar solució. Les activitats no es deixen modificar, ni tan sols canviar de nom..

"Des d'inici de curs (de la primera vegada que vaig entrar al Moodle) em trobo que el curs moodle English 1st ESO té repetits els 12 arxius que té al mòdul inicial unes 6 o 7 vegades. Això no ha de tenir a veure amb els problemes que hi ha hagut després. S'hi pot fer alguna cosa? És que no els puc ni esborrar ni posar invisibles, tampoc. 

De fet, veig que això de les repeticions múltiples d'arxius passa a tots els apartats d'aquest mòdul. A tots els temes. Hi podeu fer un cop d'ull i dir-me si és alguna cosa com un virus? I sobretot, què puc fer per posar ordre sense perdre tot el contingut del curs?

No puc pujar arxius tampoc, ni editar res. Sabeu si és perquè no torna a funcionar de manera generalitzada o bé és un problema meu? 

Grrrr. sembla que res no vulgui funcionar. 
Gràcies per endavant,"

Moltes gràcies,

Darío

En resposta a Darío Castro

Re: Curs no editable

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Darío,

finalment no hem aconseguit esbrinar què va passar amb el vostre curs, el que sí que hem pogut fer és una importació a un curs nou amb les activitats justes (sense les repetides a cadascun dels temes). El trobareu en aquest enllaç: http://agora.xtec.cat/inseuropa/moodle/course/view.php?id=2162. Us recomanaríem que a partir d'ara féssiu servir aquest curs amb l'alumnat.

Fins ara,

Mònica