Google Analytics

Google Analytics

per Olga Tome Lopez -
Nombre de respostes: 2
Seguint les recomanacions que feu pel fòrum, per tal de poder treure un giny de comptador de visites i estadístiques extern a Nodes que dóna problemes amb finestres emergents, he intentat habilitar Google analytics seguint les instruccions de https://sites.google.com/a/xtec.cat/ajudaxtecblocs/pmf/com-configurar-google-analytics . Em permet seguir els passos correctament, excepte en el desplegable "Compte d'analyitics" que no m'apareix a nodes després d'habilitar el registre de Google Analytics. A més, quan intento personalitzar els ginys s'obre una pàgina en blanc amb el següent missatge: "

Google Analytics Stats

Però no em permet fer cap acció.

La pàgina "Aparença-ginys" també em surt incompleta.

El nostre NODES és agora.xtec.cat/escolacolors. Espero que em pogueu ajudar, gràcies.



En resposta a Olga Tome Lopez

Altres problemes

per Olga Tome Lopez -

Amb el mateix nodes (/escolacolors) també estic tenint problemes per a visualitzar els esdeveniments del calendari de Google Calendar que he vinculat... He posat l'ID corresponent, no he tocat els valors per defecte, el calendari és públic... no sé què més provar.

En resposta a Olga Tome Lopez

Re: Altres problemes

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Olga,

en aquests moments tenim registrada una incidència amb el Google Analytics que fa que en configurar-lo amb autenticació a Google es produeixin aquests errors que indiques. Si el voleu configurar, de moment ho hauríeu de fer sense autenticació a Google. Ho trobareu explicat també en aquest altre fil: http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/forum/discuss.php?d=89327


Fins ara,

Mònica