problemes amb la web

Re: problemes amb la web

per MONICA GRAU PRIETO -
Nombre de respostes: 0

Hola Mario,

1-. El calendari de google s'ha activat sense demanar-lo nosaltres.

El passat dijous es va fer una actualització de Nodes que incorporava alguns canvis com l'actualització dels calendaris, però ha estat un canvi de versió, activats han estat sempre.

2-. El Menú de la web que teniem creat havia sigut desactivat. Ara ja està configurat com abans, però no entenc el motiu del canvi.

Per part nostra no hem accedit al vostre Nodes i canviat el menú, pel que veiem sou més d'un usuari amb rol administrador per tant, potser una altra persona ha pogut fer aquest canvi per error i sense adonar-se. També és possible que aquest menú s'importés si heu fet alguna importació des de Blogger o XTECBlocs.

3-. Als vídeos de youtube, ara apareixen vídeos relacionats. El nostre canal és privat i abans no surtia res relacionat que no fossin els videos propis del cole.

Hem mirat un parell de vídeos i les primeres recomanacions sí que són només del centre. En aquest cas desconeixem si el comportament de Youtube ha canviat i ara tot i ser canals privats mostra recomanacions segons l'usuari que visualitza el vídeo.

4-. Tenim un article amb unes taules que abans surtia perfectament, però ara no es visualitza com abans.

Us recomanem que quan feu un article amb taules poseu una imatge resum o text resum per tal que no surtin a portada, potser en algun moment s'ha vist bé depenent d'on s'ha posicionat, potser a la primera fila sí que es veia bé, però amb una caixa estreta les taules no acostumen a visualitzar-se correctament.

5-. Les suscripcions no arriben.

Aquest cap de setmana hi ha hagut una incidència que afectava a diferents serveis, no només Àgora i a hores d'ara el servei de correu encara no funciona correctament. Esperem que quedi solucionat ben aviat.

Fins ara,

Mònica