Gestió sol·licituts pertinença a NODES privats

Gestió sol·licituts pertinença a NODES privats

per David Vicente Montañá -
Nombre de respostes: 2

Hola,

El professorat comença a demanar-me pertinença als NODES privats (professorat i diferents departaments), però quan entro com ADMIN, no em surten tots els avisos, només els de professorat...., la resta haig de validar-los entrant NODE per NODE per veure si hi ha, o no, sol·licituts.

Hi ha algún problema amb la GESTIÓ de SOL·LICITUTS?


Moltes gràcies,

David


En resposta a David Vicente Montañá

Re: Gestió sol·licituts pertinença a NODES privats

per XAVIER MELER GUTIERREZ -

Hola David, 

En principi, la plataforma no distingeix entre el node professorat i la resta. El tema esta en que el notificador només mostra el nom del primer node en el que se ha demanat la pertinença. És un error, ja que computa totes les sol·licituds a un node. Per exemple, jo aquí he demanat la pertinença a 3 nodes privats: Matemàtiques, Orientació i Informàtica però només mostra un node i 3 peticions.


Ho apuntem per arreglar-lo. A nivell de gestió, pots estalviar-te visitar tots els nodes si fas clic al teu perfil, Avisos. Allà pots trobar totes les peticions (a no llegits o a llegits). 


Salutacions,
Xavi



En resposta a XAVIER MELER GUTIERREZ

Re: Gestió sol·licituts pertinença a NODES privats

per David Vicente Montañá -
Hola Xavi,

La solució provisional que em comentes ja l'havia trobat, però aquí tenim el llistat de tots els avisos, sense discriminar si han estat atesos o no, i sense el botó per acceptar la sol·licitut de pertinença.
Seguiré pendent, a veure quan es pot tenir solventat aquest problema de gestió.

Moltes gràcies,
David