Actualització, accés dels usuaris i incidència en descarregar respostes en text qüestionaris

Actualització, accés dels usuaris i incidència en descarregar respostes en text qüestionaris

per Eva Navarro Soriano -
Nombre de respostes: 5

Hola,

dues qüestions sobre el Moodle del meu centre (agora.xtec.cat/iesmiquelbosch/moodle):

· no sé si està correctament actualitzat perquè he fet el que comentes (entrar a la pàgina amb /admin al final) i si bé torna a sortir la pantalla d'autentificació, quan torno a entrar no surt cap missatge, ni el que diu que el Moodle està actualitzat ni el que diu quins connectors cal actualitzar. Entenc que sí està actualitzat perquè he vist algunes de les novetats, però no sé si cal fer res més.

· nosaltres tenim els usuaris introduïts a l'Agora i sincronitzats al Moodle, excepte els de 1r d'ESO, que ja els vaig introduir amb una importació massiva al juliol. Els alumnes estan triant les optatives a través d'un qüestionari del Moodle aquests dies, així que és necessari que puguin entrar al Moodle. Doncs bé, alguns alumnes (no els de 1r d'ESO) m'han enviat mails per dir-me que estan tenint problemes a l'hora d'entrar al Moodle perquè no els reconeix com a usuaris. De fet, el meu compte d'administradora tampoc no em deixava entrar. Vaig haver de demanar recuperació de contrasenya, però cada vegada que sortia ja no podia tornar a entrar. Al final, vaig crear un altre compte d'administrador (manualment) i sí vaig poder entrar. Total, que ara he provat de canviar el mètode d'autentificació i posar-lo manual amb alguns dels usuaris que abans s'autentificaven amb base de dades externa (Agora) i ara sí poden entrar. Ho he de fer un per un?

· amb els qüestionnaires de 1r, 2n i 3r no puc baixar-me les respostes amb format text. Sí el de 4t d'ESO. Per si us cal mirar-ho, estan en el curs Tria optatives.

Gràcies i fins aviat,

Eva


En resposta a Eva Navarro Soriano

Re: Actualització, accés dels usuaris i incidència en descarregar respostes en text qüestionaris

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -

Hola Eva!

· no sé si està correctament actualitzat perquè he fet el que comentes (entrar a la pàgina amb /admin al final) i si bé torna a sortir la pantalla d'autentificació, quan torno a entrar no surt cap missatge, ni el que diu que el Moodle està actualitzat ni el que diu quins connectors cal actualitzar. Entenc que sí està actualitzat perquè he vist algunes de les novetats, però no sé si cal fer res més.

Us confirmo que, com sospites, el vostre espai Moodle estava actualitzat. L'únic que us faltava era realitzar el darrer pas: "Arribats a aquest punt, el vostre espai Moodle ja estarà actualitzat a la versió 3.1.1 i només faltarà accedir de nou amb l'usuari administrador i desar tots els paràmetres nous (com veureu hi ha molts). ". En el cas del vostre centre ja ho hem fet nosaltres i, per tant, ara sí que ho teniu tot a punt pel Moodle 3.1.


· nosaltres tenim els usuaris introduïts a l'Agora i sincronitzats al Moodle, excepte els de 1r d'ESO, que ja els vaig introduir amb una importació massiva al juliol. Els alumnes estan triant les optatives a través d'un qüestionari del Moodle aquests dies, així que és necessari que puguin entrar al Moodle. Doncs bé, alguns alumnes (no els de 1r d'ESO) m'han enviat mails per dir-me que estan tenint problemes a l'hora d'entrar al Moodle perquè no els reconeix com a usuaris. De fet, el meu compte d'administradora tampoc no em deixava entrar. Vaig haver de demanar recuperació de contrasenya, però cada vegada que sortia ja no podia tornar a entrar. Al final, vaig crear un altre compte d'administrador (manualment) i sí vaig poder entrar. Total, que ara he provat de canviar el mètode d'autentificació i posar-lo manual amb alguns dels usuaris que abans s'autentificaven amb base de dades externa (Agora) i ara sí poden entrar. Ho he de fer un per un?

Aquest matí hem canviat a "Manual" el mètode d'autenticació de tots els usuaris que provenien de la Intraweb i, per tant, ara ja haurien de poder accedir tots. Si no fos així, ja ens indicareu el nom d'usuari d'algun dels que tenen problemes i l'error concret que els hi apareix per revisar-ho de nou.


· amb els qüestionnaires de 1r, 2n i 3r no puc baixar-me les respostes amb format text. Sí el de 4t d'ESO. Per si us cal mirar-ho, estan en el curs Tria optatives.

Ho revisem i us diem quelcom el més aviat possible.



Una abraçada,

Sara

En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Actualització, accés dels usuaris i incidència en descarregar respostes en text qüestionaris

per Eva Navarro Soriano -

Hola,

gràcies Sara per l'ajuda. 

Però queda per solucionar la descàrrega dels questionnaires en txt. L'1 de setembre al matí he de donar als tutors els arxius i si no ho podeu solucionar de moment, ho hauria de saber com a molt tard aquest dimecres al matí. Perquè si he de traspassar el resultat de la tria d'optatives resposta a resposta ja faig tard...

Gràcies,

Eva

En resposta a Eva Navarro Soriano

Re: Actualització, accés dels usuaris i incidència en descarregar respostes en text qüestionaris

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -

Hola Eva!

Hem estat revisant-ho aquests dies i, pel que hem vist, sembla una incidència de la versió nova del mòdul questionaire Trist Per tant, no quedarà resolt fins que es faci un desplegament nou (encara hem de planificar aquest desplegament però per demà és complicat que estigui) Trist

Ara bé, com ho tenim solucionat en local, importat el vostre curs al nostre entorn de proves (on ja tenim resolta la incidència) i hem generat els tres fitxers que us fallen. Ara us els farem arribar per correu electrònic. Esperem que amb això pugueu enllestir el que us falta Somrient

Una abraçada,

Sara

En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Actualització, accés dels usuaris i incidència en descarregar respostes en text qüestionaris

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -

Hola Eva!

Només confirmar que ahir es va desplegar una versió nova que resol, entre d'altres, aquesta incidència.

Per tant, ara ja hauríeu de poder descarregar sense problemes totes les respostes de tots els qüestionaris de tipus "Questionnaire).

Una abraçada i molt bon inici de curs!

Sara