Fer un carrusel a partir d'un àlbum de Google Fotos

Fer un carrusel a partir d'un àlbum de Google Fotos

per SEBASTIAN CUADRAS JAUME -
Nombre de respostes: 3

He vist que aquesta opció no funciona encara. Per desgràcia veig que picasaweb ja ha desaparegut totalment i no es duplica l'àlbum a Picasa.
Tampoc veig que a Google Fotos hi hagi de moment cap opció per crear presentacions de diapositives amb el codi html per incrustar-les a Nodes com si que es podia fer amb Picasa.

Quines opcions tenim per mantenir les Mediateques dels centres que no sigui haver de pujar les fotos a la mediateca de Nodes i crear carrusels, que imagino que és una mala solució doncs es consumeix molta memòria?


http://agora.xtec.cat/iesmanolohugue/mediateca/


Gràcies!

En resposta a SEBASTIAN CUADRAS JAUME

Re: Fer un carrusel a partir d'un àlbum de Google Fotos

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -

Hola Sebastià!

Degut als canvis que està fent Google en el seu sistema d'allotjament de fotografies, els embeds que es feien fins ara dels àlbums de Picasa han deixat de funcionar. Google va anunciar el tancament de Picasa al seu blog.

Mentre esperem que Google publiqui informació sobre la solució definitiva, hem implementat un sistema per tal que pugueu continuar utilitzant les imatges publicades a Google Photos dins d'Àgora-Nodes per evitar que hagueu de pujar-les a la Mediateca.

A aquestes dues pàgines trobareu informació sobre el procediment que heu de seguir per poder continuar utilitzant els àlbums de Google dins de Nodes:


Si durant el procés teniu qualsevol dubte, suggeriment i/o podem ajudar-vos amb alguna cosa més ja ens direu.

Una abraçada,

Sara

En resposta a Sara Arjona Téllez (Moodle HQ)

Re: Fer un carrusel a partir d'un àlbum de Google Fotos

per Silvia Pico Paniello -

Hola Sara,

A l'escola ens trobem amb el mateix problema que el Sebastià. He intentat vàries vegades inserir els carrusels des de l'extensió Àlbum de Chrome: durant el procés no hi ha problema, però després a l'hora de visualitzar-lo a l'article, només es veu l'estructura del carrusel, sense fotos.

He vist que quan s'actualitza el carrusel, el codi que hi havia enganxat desapareix del requadre, com si no s'hagués desat. Sabeu per què podria ser? Hi ha alguna cosa que no fem bé?

Moltes gràcies,

Silvia.

En resposta a Silvia Pico Paniello

Re: Fer un carrusel a partir d'un àlbum de Google Fotos

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Silvia,

el codi que copies quin és? tingues en compte que per afegir-lo al carrusel has de copiar o bé el codi "Llista" o bé el "Mosaic", si copies el que diu "Galeria.IO" no funciona. Aquest darrer codi, el de "Galeria.IO" serveix per enganxar directament als articles.

Fins ara,

Mònica