Icones de capçalera

Icones de capçalera

per SARA RUBIO JIMENEZ -
Nombre de respostes: 2
Bon dia! estic intentant personalitzar els icones de capçalera i em trobo amb una dificultat. Resulta que tinc moltíssimes carpetes de fotos penjades al bloc de l'escola ( el qual quan estigui aquest Nodes acabat quedarà inactiu) i l'única forma que veig que puc incorporar aquestes carpetes antigues de fotos a la capçalera, és fent un enllaç a la pàgina "muntatges fotogràfics" del bloc. Fins aquí, és el que he trobat més fàcil.....però si jo ara vull penjar totes les fotos, vídeos del proper curs en endavant a picassa o al drive de l'escola, com puc tenir un doble enllaç? o bé he de tenir doble icona? m'agradaria tenir només 1 icona de fotos. gràcies.sara
http://agora.xtec.cat/esc-maria-cubi
http://blocs.xtec.cat/mariacubi

En resposta a SARA RUBIO JIMENEZ

Re: Icones de capçalera

per ANTONI GINARD LLADO -

     Hola Sara,

No estic molt segur d'haver entès el que vols fer. Veig que en el blog tens la pàgina que comentes (Muntatges fotogràfics) que conté enllaços, sobre tot, a vídeos ubicats al Drive. Com que els continguts no són al blog sinó al Drive, el que pots fer és copiar la pàgina de muntatges fotogràfics a Nodes i enllaçar aquesta pàgina des d'una icona de la capçalera.

Després, per no tenir la informació duplicada, pots editar el menú del blog de XTECBlocs (Tauler | Aparença | Menús) i canviar l'enllaç actual per un enllaç personalitzat que apunti a la pàgina que has creat a Nodes.

La pregunta sobre la doble icona, no l'acabo d'entendre. Vols fer una segona pàgina de muntatges fotogràfics? Si fos així, una possibilitat és crear una pàgina per cada any i enllaçar des de la icona de la capçalera la del darrer any. La resta de pàgines les podries enllaçar des del menú de Nodes (el que es desplega) o crear una pàgina d'índex que apunti a la resta de pàgines.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora