Enviar missatges als subscriptors

Enviar missatges als subscriptors

per MARIA DOLORS CASAS MATAVERA -
Nombre de respostes: 3

Bona Tarda.

  Avui aquest matí ha deixat de funcionar la Intranet, i ara només és de lectura. Nosaltres ens pensavem que els pares podrien continuar descarregant els documents, però ara això no és possible.

Ens agradaria enviar  missatges de correu electrònic a tots els usuaris del nou NODES, per tal que d'informar que es poden descarregar els documents al NODES. Ens sembla entendre que des de el NODES es pot fer, però cal tenir validats tots els subscriptors, nosaltres els hem importat de la INTRANET, però no podem avisar als pares que es validin. Ho podem fer nosaltres, o vosaltres? Ens podeu ajudar?

Moltes gràcies.

MDolors Casas

                                          http://agora.xtec.cat/ceiplesescolesdegurb/

En resposta a MARIA DOLORS CASAS MATAVERA

Re: Enviar missatges als subscriptors

per ANTONI GINARD LLADO -

      Hola MDolors,

L'eina d'enviament de correu als usuaris de la Intraweb segueix funcionant, per tant, la pots utilitzar per enviar un missatge al usuaris per informar del canvi.

L'eina d'enviament la trobaràs a Administració | Sistema, després has de clicar a Usuaris i després a Correu electrònic dels usuaris. Veuràs que apareix un cercador. Tria un grup i fes la cerca. Tot seguit, selecciona els usuaris als que vols enviar el missatge i escriu-lo en el formulari que apareix davall la llista. I per acabar, clica al botó d'enviar.

A banda d'això, revisarem el bloqueig de la Intraweb per fer possible que es descarreguin els documents, tot i que aquest canvi no serà immediat, així que si pots avisar als usuaris, endavant.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: Enviar missatges als subscriptors

per MARIA DOLORS CASAS MATAVERA -

Bon dia Toni.

No trobo l'eina d'Administració i sistema en el Nodes. Entro com admin, però no sé trobar aquesta Eina.

Moltes Gràcies.

MDolors Casas Matavera.

En resposta a MARIA DOLORS CASAS MATAVERA

Re: Enviar missatges als subscriptors

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola MDolors,

l'eina a la que es refereix el Toni és la pròpia de la Intraweb. L'enviament de correus segueix funcionant i per tant pots enviar el missatge des de la mateixa intranet.

Fins ara,

Mònica