Redireccionament fallit

Redireccionament fallit

per Núria Abad Riva -
Nombre de respostes: 3

Bon dia!

Sóc la Núria de l'EOI Martorell.

Estic intentant fer un redireccionament des del nostre intraweb al nou nodes i no em funciona Trist Em dóna la pantalla que adjunto. De fet, aquesta pantalla ja em sortia de vegades, però canviant-me de navegador ho solventava. Aquesta vegada no ho he pogut solventar. A més, la redirrecció no salta, aquesta pantalla em surt quan clico a l'enllaç de la notícia.

D'altra banda, aquest ha estat el segon intent, ja que la nostra intraweb ja ve redireccionada de la pàgina web estàtica, però no hi ha hagut manera de poder connectar-me amb el Filezilla. No ho he considerat greu, ja que ja fa temps que la nostra pàgina web està redireccionada i si apareix al google els usuaris ja la trobaran. Em preocupa el fet que no es redirigeixi des de la intraweb i que ja no hi pugui accedir a partir del divendres. Crec que he fet tot correctament.

Atentament,

Núria Abad

EOI Martorell 

Fitxer adjunt nodes.png
En resposta a Núria Abad Riva

Re: Redireccionament fallit

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Núria,

en principi, ja no us hauríeu de trobar amb aquest error més, ja ens ho confirmareu.

Hem solucionat també el problema de la redirecció, calia desactivar el filtre de sortida 'HTML Purifier' i ara ja funciona.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Redireccionament fallit

per Núria Abad Riva -

Bon dia Mònica,

moltes gràcies! Ara sí que redirecciona Somrient

Pel que fa a l'error, ahir vaig publicar al Facebook de l'escola que teníem nou web i algun alumne encara em deia que li sortia l'error. A mi de moment em passa només amb el mòbil, amb el PC se'm carrega bé.

D'altra banda, al google no apareix l'enllaç de la pàgina nova. Apareix de fet el de la web estàtica de l'xtec que fa anys que no fem servir (i que està redireccionada a la intraweb). Què hem de fer per canviar això?

Gràcies per tot!

Núria

En resposta a Núria Abad Riva

Re: Redireccionament fallit

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Núria,

si en algun cas encara us passa heu d'esborrar les galetes del navegador.

Sobre la cerca a Google a mida que aneu fent servir la nova web ja anirà posicionant-se, nosaltres no podem fer res més.

Pel que fa a la web estàtica, el que podeu fer és redirigir-la també a Nodes. Trobareu com fer-ho també aquí: http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/glossary/view.php?id=1741&mode=entry&hook=2321

Fins ara,

Mònica