Com es pot ampliar la paleta de colors a Moodle?

Com es pot ampliar la paleta de colors a Moodle?

per RICARDO ANTONIO COMENDADOR LEON -
Nombre de respostes: 3

Bon dia,

al moodle de la meva escola tenim la mateixa paleta de colors que en aquest forum -la paleta que tinc a dalt d'aquest missatge ara mateix-. En canvi, a l'IOC, que també fan servir Moodle, tenen una paleta més extensa de colors, i a més a més si en selecciones un, es queda fix, i no cal desplegar la paleta una altra vegada.

http://agora-eoi.xtec.cat/eoisantacoloma/moodle/course/view.php?id=442

A més a més, la taula que tenim aquí dalt, és la mateixa que jo tinc a la meva escola, a l'IOC és més extensa i te la possibilitat d'expandir aquest espai on estic escrivint ara mateix -full screen-

Pregunta: aixó depen de la versió de Moodle que es tingui?

Si no, com es fa per ampliar la paleta de colors i que es quedi fix un color quan el selecciones per primera vegada?

Una altra diferència que he trobat és insertar fotos: a l'IOC és molt més àgil -tot i que s'ha de fer moltes passes-. Això també depen de la versió de Moodle?

He intentat incrustar fotos en aquest missatge, però només he aconseguit penjar un jpg...

En resposta a RICARDO ANTONIO COMENDADOR LEON

Re: Com es pot ampliar la paleta de colors a Moodle?

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Ricardo,

tot i que la versió de Moodle de l'IOC i la d'Àgora és la mateixa (totes dues plataformes fan servir la versió 2.8) l'editor de text és una de les diferències.

A l'IOC podeu triar l'editor de text que voleu fer servir, en el teu cas deus tenir el TinyMCE. A l'Àgora, aquest editor es va treure quan es va actualitzar a Moodle 2.8 ja que, està previst que Moodle l'acabi eliminant en properes versions. L'editor actual a l'Agora és l'Atto i efectivament té algunes diferències com la paleta de colors més limitada.

L'opció de "full screen" està previst afegir-la properament. Sobre això d'afegir imatges el sistema és força semblant però també va associat a l'editor de text que es fa servir i a priori no hauria de ser més lent un que altre.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Com es pot ampliar la paleta de colors a Moodle?

per RICARDO ANTONIO COMENDADOR LEON -

Hola Mònica,

és veritat, a l'IOC fem servir el TinyMCE.

Una pena que no hi sigui a l'altre!

Tant de bó es pogues copiar i enganxar amb el ratolí sense fer servir Ctrl+v, tant text com imatges, etc, però tot és complica... Si hi afegeixes una imatge directament, es veu quan estas redactant, però l'envies, i patapan, desapareix totalment...

En fi, en fi, paciència...

Moltes gràcies

En resposta a RICARDO ANTONIO COMENDADOR LEON

Re: Com es pot ampliar la paleta de colors a Moodle?

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Ricardo,

hem fet alguna prova per assegurar-nos i amb el ratolí, botó dret pots enganxar tant imatge com text i en enviar el missatge al fòrum la imatge es manté.

Fins ara,

Mònica