Fòrum Àgora-NODES

Instal·lació de wordpress-nodes a local

 
Imatge Jaume Teixidor Corominas
Instal·lació de wordpress-nodes a local
per Jaume Teixidor Corominas - dimarts, 5 abril 2016, 14:02
 

He vist que hi ha una pregunta similar però no veig que ens pugui acabar de servir...


Volem fer una instal·lació de wordpress-nodes a local (tenim tot el sistema informàtic local i així podríem fer entre d'altres una validació LDAP)

He vist que comenteu que es pot fer, que és qüestió de modificar el wp_config_single i reanomenar-lo, però amb això ens dona molts de problemes: fa referències  a variables de Àgora,...


teniu alguna guia/protocol per a instal·lar wp/nodes a local?


Moltes gràcies


Jaume Teixidor

Imatge Toni Ginard
Re: Instal·lació de wordpress-nodes a local
per Toni Ginard - dimecres, 6 abril 2016, 13:59
 

       Hola Jaume,

Després de fer algunes proves hem vist que els canvis dels darrers mesos han fet que el codi d'Àgora no es pugui posar en configuració single site, com a mínim sense fer-hi canvis.

La millor opció seria que utilitzéssiu la màquina virtual de desenvolupament, però instal·lar-la i configurar-la no és senzill i no tenim documentació de com fer-ho. Si teniu coneixements d'informàtica de sistemes i de programació en PHP ho podeu intentar. En aquest cas us podríem donar un cop de mà de manera puntual, però el que no podem fer és explicar-vos tots els conceptes i detalls tècnics que hi ha al darrera. Ens portaria molt de temps...


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

Imatge Miquel Tarazona Belenguer
Re: Instal·lació de wordpress-nodes a local
per Miquel Tarazona Belenguer - dimecres, 6 abril 2016, 22:13
 

La meva opció és sincronitzar els usuaris LDAP amb Google Apps for education, amb els seus avantatges i inconvenients. Tenir servidors locals cada vegada té menys sentit...

Imatge Jesus Ignacio Cañizares Gutierrez
Re: Instal·lació de wordpress-nodes a local
per Jesus Ignacio Cañizares Gutierrez - dimecres, 6 abril 2016, 23:35
 

Hola,

Jo he pogut clonar praticamente el web a un altre domini i també en local fent servir el tema de nodes, els plugins i l'arxiu d'exportació corresponnent. Els ginys de text ,evidentment, els tinc a un pendrive. 

He fet servir una versión de wordpress que he descarregat de la página oficial. També he pogut editar l'arxiu style.css de la plantilla.  He modificar els links que apunten a agora.xtec.cat sense cap problema i ara puc fer copies de tot el wordpress , base de dades, o fer servir plugins que permiten fer copies de seguretat o que aporten més funcionalitat al web.

M'agradaria poder fer un menú standard pero no sé eliminar  eliminar l'existent.

No sé si et serveix...

Salutaciones

Imatge Jaume Teixidor Corominas
Re: Instal·lació de wordpress-nodes a local
per Jaume Teixidor Corominas - dijous, 28 abril 2016, 13:22
 

Finalment hem fet la instal·lació amb el WP que hi ha a la pàgina oficial. Per ara hem posat alguns dels complements que hi ha a Nodes, però volíem donar la mateixa imatge que tenen els webs dels centres i no podem posar el tema (reactor ja no es troba al web i si agafem el que porta el nodes està molt retocat)

Pel que fa a emprar servidors a local... És la política de l'escola. A més de la web oferim molts més serveis. L'escola té molts alumnes, de manera que si posem servidors a fora segurament tindríem altres tipus de problemes, com per exemple l'ample de banda.

També ens interessa posar complements que no hi són a nodes (borsa de treball, per exemple)


Jesús Ignacio, tu deu fer dies que ho vas fer, no? perquè ara realment dona molts de problemes (s'ha de tocar molt de codi PHP)


Si ho vas fer amb pocs problemes, et puc fer un truc? si em passes el telf per correu et truco per veure si ens en sortim.


Gràcies


Mail: jteixi34@xtec.cat

Imatge Toni Ginard
Re: Instal·lació de wordpress-nodes a local
per Toni Ginard - dilluns, 2 maig 2016, 16:23
 

      Hola Jaume,

Si vols utilitzar el tema de Nodes, pots baixar-te el codi font d'Àgora (el paquet sencer) i copiar només les parts que necessites, que són les següents:

  • html/wordpress/wp-content/themes/reactor/
  • html/wordpress/wp-content/themes/reactor-primaria-1/  (aquest tema és fill de reactor i necessita, per tant, que també hi sigui el reactor)
  • html/wordpress/wp-content/mu-plugins/  (personalitzacions addicionals)
  • html/wordpress/wp-includes/xtec/  (biblioteca addicional)

Per últim, has d'editar el fitxer següent:

  • html/wordpress/wp-config.php

i afegir aquestes línies a l'inici del fitxer:

include_once dirname(__FILE__) . '/wp-includes/xtec/lib.php';
global $isAgora, $isBlocs;
$isAgora = true;
$isBlocs = false;Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

Imatge Institut Antoni Torroja
Re: Instal·lació de wordpress-nodes a local
per Institut Antoni Torroja - dimarts, 11 juliol 2017, 11:05
 

Bon dia,

des del nostre centre estem traslladant tots els fitxers tant de NODES com de Moodle al nostre propi servidor. A l'hora d'importar el tema NODES ens dóna problemes amb la instal·lació que tenim de Wordpress 4.8. El problema amb el qual ens trobem és que provoca un error 500 que deixa inutilitzat tot el sistema de Wordpress. Hem seguit els passos que fa uns mesos en Toni Girard va comentar però segueix donant problemes.

Tots els fitxers els agafem del repositori Github oficial, així que no entenem què pot estar passant. Esperem doncs la vostra ajuda en relació a aquest tema.

Moltíssimes gràcies.

Atentament,

Marc

Imatge Jesus Ignacio Cañizares Gutierrez
Re: Instal·lació de wordpress-nodes a local
per Jesus Ignacio Cañizares Gutierrez - dilluns, 2 maig 2016, 23:25
 

Hola,

Jo he fet bàsicament el que tens explicat a l'últim correu del Toni Ginard i el que comento al meu correu .El tema pare reactor si es troba al projecte nodes i és necessari juntament a nodes. 

A aquesta url http://edujesus.es/nodes/  tens una petita mostra  "inacabada" del resultat. No he retocat php però si a vegades css ja que tens l'editor a la teva disposició. Amb paciència aconsegueixes millors resultats que el model oficial que està pensat con una mena de gran formulari on és complicat desmuntar coses.

Si el resultat que busques és similar a http://edujesus.es/nodes/ puc ajudar-te. He vist una trucada  teva al meu institut però no sé si podré ajudar-te i/po donar-te explicacions amb una conversa telefónica.


Salutacions

Imatge Jaume Teixidor Corominas
Re: Instal·lació de wordpress-nodes a local
per Jaume Teixidor Corominas - dimarts, 3 maig 2016, 13:58
 
Bon dia.

Si, el que volem és una cosa similar al que has muntat , Jesus.

Per altra banda hem provat el que ens indiqueu i no ens funciona. Farem proves a veure si trobem d'on ve error.
Us mantindré informats :P