"tags" heretades de la Intranet que no poden ser esborrades

"tags" heretades de la Intranet que no poden ser esborrades

per Grego Jimenez -
Nombre de respostes: 2
Vaig importar a NODES els documents que tenia a la intranet d'àgora. El sistema va assignar automàticament als documents importats unes etiquetes (tags) que coincidien amb el nom de les categories on estaban penjat aquests documents a la intranet. Doncs bé, resulta que quan esborro alguns d'aquests documents ja penjats a Nodes, de tal manera que ja no hi ha cap document que tingui aquesta etiqueta, l'etiqueta no s'esborra, sinó que queda com a una etiqueta amb zero fitxers.  Això no em passa si penjo un document directament a Nodes i després l'esborro (si és l'únic document que tenia aquella etiqueta, l'etiqueta desapareix), però no trobo la manera de fer desaparèixer les etiquetes que no tenen ja cap document. Aquestes etiquetes creades per la importació de fitxers de la intranet no les puc esborrar anant a tauler - articles - etiquetes, perquè ni tan sols apareixen allà per a poder ser esborrades. Adjunto una imatge on es veuen algunes d'aquestes etiquetes 'orfes'.
Com puc esborrar les etiquetes  que ja no tenen cap document, que provenen de la importació de la intranet?


Fitxer adjunt tags.jpg
En resposta a Grego Jimenez

Re: "tags" heretades de la Intranet que no poden ser esborrades

per ANTONI GINARD LLADO -

      Hola Grego,

Les etiquetes del documents, que no són les mateixes que les dels articles, no desapareixen quan no hi ha cap document que les tinguin. El que passa és el que comentes: que apareixen amb zero documents. Les etiquetes es poden crear automàticament en afegir documents, però per esborrar-les ho has de fer sempre manualment.

Per esborrar etiquetes de documents has d'anar al Tauler, clicar a l'opció de menú BuddyPress (el trobaràs a la columna esquerra) i després, a la columna Documents, clicar a Etiquetes dels documents (adjunto imatge). Entraràs a la pàgina següent:

    https://agora.xtec.cat/ies-merce-rodoreda/wp-admin/edit-tags.php?taxonomy=bp_docs_tag&post_type=bp_doc

En aquesta pàgina podràs gestionar les etiquetes dels documents, i podràs crear, editar i esborrar aquestes etiquetes.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora


Fitxer adjunt etiquetes_buddypress.png
En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: "tags" heretades de la Intranet que no poden ser esborrades

per Grego Jimenez -

Perfecte, Toni!

És això el que volia fer i ja ho he pogut fer.

Moltes gràcies per la teva ajuda, com sempre...

Grego