Opció "Qualsevol pot registrar-se"

Opció "Qualsevol pot registrar-se"

per Josep Godino Romero -
Nombre de respostes: 2

Al l'espai web del centre (http://agora.xtec.cat/cfa-espiteus/) A Paràmetres/ general/ Pertinença, si es clica l'opció "Qualsevol por registrar-se" em trobo que quan algú vol registrar-se, no ho pot fer. He vist que passa exactament el mateix a l'espai web que se m'ha assignat al curs. Quan s'activa l'opció, a la part superior de la pàgina Paràmetres/General apareix aquest missatge " El següents components actius del BuddyPress no tenen cap pàgina de WordPress associada: ActivaRegistreRepara". Si opto per "Reparar" surt el següent missatge: "No teniu els permisos necessaris per accedir a aquesta pàgina". També he creat, per provar, les pàgines "Activa", "Registre", Register" i res, no em funciona. 

Per seguir intentant, vull associar la pàgina Registre a BuddyPress seguint les instruccions que hi ha a la segúent pàgina: http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/glossary/view.php?id=1741&mode=entry&hook=2301 (motiu 4) però, quan intento anar a BuddyPress | Components | Pàgines, a mi no m'apareix la pestanya Pàgines per poder associar la Pàgina Registre.

Si vull que, de forma puntual, qualsevol persona es pugui resgistrar, com ho he de configurar?

El que sí que he pogut activar és que una persona es pugui registrar a partir del moodle (WordPress Social Login)

Moltes gràcies per tot!


En resposta a Josep Godino Romero

Re: Opció "Qualsevol pot registrar-se"

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Josep,

la pantalla que no t'apareix és perquè la vam amagar perquè als usuaris no se'ls desmuntin els seus webs de centre. Ja hem associat les pàgines Registre i Activa i ara us hauria de funcionar correctament.

Recordeu que sempre és preferible fer l'autenticació amb Moodle o Google que l'autoregistre, aquest es recomana que només es faci servir en casos puntuals perquè puguin accedir usuaris que no estan al Moodle del centre o a Google Apps en cas que en tingueu.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Opció "Qualsevol pot registrar-se"

per Josep Godino Romero -

Moltíssimes gràcies! Justament volia poder-ho activar puntualment, ara ja és possible!. M'encanta provar totes les possibilitats i triar quan vull utilitzar-les. Ara estic investigant sobre Google Apps, però em trobo amb l'impediment que no tenim domini. Em podries aconsellar sobre quina és la millor manera d'obtenir-lo? M'agradaria que fos ".cat" Moltes gràcies de nou!