Problemes amb els fitxers del Google Docs

Problemes amb els fitxers del Google Docs

per Paz González -
Nombre de respostes: 4

Estic intentant omplir un recurs del tipus fitxers i el fitxer el tinc al Google Docs. A l'intentar afegir el fitxer des del Google Docs el primer que em trobo és que em demana iniciar sessió, cosa que mai fa si ja tinc obert el correu previament. Quan clico sobre iniciar sessió, em srt el següent missatge:

400. That’s an error.

Error: redirect_uri_mismatch

Application: GoogleDocs

You can email the developer of this application at: pgonza11@xtec.cat

The redirect URI in the request: http://agora.xtec.cat/ins-pere-ribot/moodle/admin/oauth2callback.php did not match a registered redirect URI.

Learn more

Request Details

That’s all we know.

I si clico sobre el Learn more em parla de l'autenticació que en el seu moment vaig fer i que no recordo en absolut com vaig fer-lo.
No sé si és un problema meu o és de tot el centre ( donades les hores que són), i si el problema és així, por em fa pensar que em trobaré demà quan arribi al centre. "Paz, que no puc afegir documents des del Google Docs"
Ja em direu.
Salut

En resposta a Paz González

Re: Problemes amb els fitxers del Google Docs

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Paz,

és com si algú hagués tocat la configuració a Google del repositori, et sona haver tocat res? Et recomano que revisis que tot està correcte seguint aquestes instruccions:

http://ateneu.xtec.cat/wikiform/wikiexport/cmd/tac/moodle2/b9_fitxers/drive

Si vols pots enviar-nos alguna captura de pantalla del que veus a Google i mirem a veure on pot estar l'error. Si es veuen les claus senceres (que ja ens va bé) millor ens ho envies a agora@xtec.cat.

La configuració la vas fer amb el teu compte XTEC, et recomano que si no aconsegueixes trobar on està el problema creïs una configuració nova des des del compte del centre.

El que hem comprovat és que no sembla un problema generalitzat ja que a un Moodle de proves que tenim ens està funcionant correctament.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Problemes amb els fitxers del Google Docs

per Paz González -

Jo no he tocat res, vaig a fer ara el que em dius i després et comento.

Merci

Paz

En resposta a Paz González

Re: Problemes amb els fitxers del Google Docs

per Paz González -

Crec que està solucionat.

Et deia que no havia tocat res i de fet al moodle no ho havia fet, però si que vàrem canviar el dilluns el nom de l'institut a la URL i per tant això afecta a la validació del gooogle drive.

Moltes gràcies de nou i fins un altre.

Salut

Paz