Diferent qualificador per diferents grups

Diferent qualificador per diferents grups

per LUIS ALEMANY BURCH -
Nombre de respostes: 3

Hola,

Tinc un curs moodle amb 2 grups separats amb els quals pensava que faria el mateix i que, per tant, podria utilitzar la mateixa estructura de categories i elements del qualificador.

Ara veig que amb uns podré fer unes coses que amb els altres no. Hi ha alguna manera per fer que cada grup tingui un qualificador diferent?, és a dir, que un grup tingui unes categories o elements i l'altre grup algunes de diferents?

No sé si m'he explicat prou bé. Potser la solució és senzilla però jo no ho he fet mai. He buscat si trobava alguna cosa fent agrupaments però no ho trobo.

Moltes gràcies per endavant


Lluís Alemany

En resposta a LUIS ALEMANY BURCH

Re: Diferent qualificador per diferents grups

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Lluís,

l'estructura del qualificador és la mateixa per tots els grups. L'únic que pots fer és tenir activitats per un agrupament o per un altre tal com deies, però sempre estaran sota les mateixes categories. Si ens poses un exemple més concret i ens passes l'URL del curs podem mirar de veure com ho podries fer.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Diferent qualificador per diferents grups

per LUIS ALEMANY BURCH -

Hola Mònica,

El curs és aquest: http://agora.xtec.cat/ies-brugulat/moodle/course/view.php?id=3162

Volia que al grup INFO2 el qualificador els comptés les notes del tema 10 i, en canvi, al grup INFO3 volia que no els comptés el tema 10.

Si no es pot fer cap problema, ja ho faré manualment d'alguna altra manera.

Moltes gràcies.


Lluís