Categories de cara al curs vinent?

Categories de cara al curs vinent?

per JULIAN GARCIA REVILLA -
Nombre de respostes: 3

Hola,

l'altre dia em va assaltar un dubte a la pregunta d'un amic: les categories per curs que posem als articles, com per exemple ESO 1, on aniran el curs vinent? vull dir, quan obrim al setembre del 2016 els blogs de ESO 1 sortiran els articles d'aquest curs (amb fotos d'alumnes que ja estaran a 2n) i desprès les del nou curs?

No sé si té gaire importància, però vaja, veig que quedaria estrany. Segur que ja ho teniu pensat, ja direu. Perquè si no, potser es podria etiquetar per promocions, però és clar, es fa una mica complicat l'etiquetatge, llavors...

moltes gràcies, salutacions,

Julià

En resposta a JULIAN GARCIA REVILLA

Re: Categories de cara al curs vinent?

per XAVIER MELER GUTIERREZ -
Hola Julian, 


Associat a cada generació d'alumnes, has de crear una categoria o una etiqueta. Podeu posar Promoció 2015-19, Promoció-15 o el que vulgueu que identifiqui a aquella generació. 

Actualment Nodes no permet filtrar varies categories i etiquetes simultàniament però és una funcionalitat que volem oferir el més aviat possible (Gener-Febrer). Quan això sigui possible, podràs filtrar i mostrar:

  • Articles de la Promoció del 2015-19  (veuràs tot el recorregut ordenat cronològicament des de que estaven a ESO 1 fins a ESO 4, per exemple)
  • Articles de ESO 1 independentment de la generació (interessant per veure que es fa cada any en un mateix nivell). 
  • Articles de la Promoció 2015-19 quan estaven cursant ESO 1

WordPress/Nodes permet assignar categories i etiquetes massivament. Al acabar el Juny, pots agafar tots els articles de ESO1 i afegir Promoció 2015.

Com ho veus? 

En resposta a XAVIER MELER GUTIERREZ

Re: Categories de cara al curs vinent?

per XAVIER MELER GUTIERREZ -

Hola de nou, 

Pots veure un centre que treballa per promocions aquí: 

http://agora.xtec.cat/escolariudor/categoria/infantil/15-16/

Jo a més a més de categoritzar per promoció, categoritzaria per nivell (ex. P3) perquè també pot ser interessant l'històric del que fan els nens i nenes de P3 en aquella escola (indepentment de la generació)