Canvi d'URL NODES

Canvi d'URL NODES

per Alberto Mora Cendrero -
Nombre de respostes: 5

Hola bona tarda, sóc l'Alberto Mora, el coordinador TAC de l'escola Mediterrània de Viladecans. El curs passat vam activar el servei NODES però el nostre nom propi de centre no estava actualitzat. He demanat un nou nom propi al SAU i ja el tenim. Ara quin és el següent pas que hem de fer per tenir una nova adreça de NODES? hem de tornar a demanar l'activaciódel servei? he de parlar amb àgora? amb el SAU?


Gràcies.


Alberto.


En resposta a Alberto Mora Cendrero

Re: Canvi d'URL NODES

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Alberto,

Un cop ja teniu el nom propi no udel centre, un gestor del centre ha d'entrar a l'espai de gestió dels serveis d'Àgora (http://agora.xtec.cat/portal) i acceptar el canvi de nom propi. Una vegada acceptat, els URL que s'hauran d'utilitzar per accedir als serveis d'Àgora seran els nous (segons l'exemple anterior http://agora.xtec.cat/esc-exemple/moodle, http://agora.xtec.cat/esc-exemple/ i/o http://agora.xtec.cat/esc-exemple/intranet). Mentre no s'accepti el canvi, el nom propi utilitzat en els serveis d'Àgora serà l'antic.

Un cop hàgiu fet el canvi de nom propi des del Portal d'Àgora, ens hauríeu d'avisar a través d'aquest mateix fil perquè el Nodes deixarà de funcionar fins que nosaltres no fem algunes accions manuals.

Fins ara,

Mònica


En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Canvi d'URL NODES

per Alberto Mora Cendrero -

Hola gràcies per la rapidesa de la resposta. Ja he acceptat el nou nom propi de centre.

En resposta a Alberto Mora Cendrero

Re: Canvi d'URL NODES

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Alberto,
en quant puguem mirarem d'arreglar els URL per tal que el vostre Nodes torni a funcionar.

Quan estigui canviat us avisarem de seguida.

Fins ara,
Mònica