Introduir nous usuaris a Moodle del Centre

Introduir nous usuaris a Moodle del Centre

per Inmaculada Garcia Peradejordi -
Nombre de respostes: 2

Hola, el meu nom és Imma Garcia i sócl'administradora del Moodle del meu centre. Som un centre de creació recent, la Secció d'Institut de Canet de Mar. 


Em trobo que havent creat un curs nou, no puc introduir nous usuaris de cap manera, ni utilitzant mètode d'inscipció manual ni el d'autoincsripció.

Em podríeu dir on podria consultar com fer-ho o bé explicar-m'ho? Us ho agraïria molt.

En resposta a Inmaculada Garcia Peradejordi

Re: Introduir nous usuaris a Moodle del Centre

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Immaculada,
pots consultar en aquest fòrum tots els dubtes que tinguis sobre Moodle. També pots consultar la documentació sobre Moodle2 que hi ha a l'Ateneu: http://ateneu.xtec.cat/wikiform/wikiexport/cmd/tac/moodle2/index i les preguntes freqüents que tenim aquí: http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/page/view.php?id=581

Responent a la teva pregunta, per poder afegir usuaris a un curs primer has de crear els usuaris al Moodle Pots trobar informació sobre la creació d'usuaris en aquest enllaç: http://ateneu.xtec.cat/wikiform/wikiexport/cmd/tac/moodle2/b10_usuaris/index

Fins ara,
Mònica
En resposta a Inmaculada Garcia Peradejordi

Re: Introduir nous usuaris a Moodle del Centre

per RAMON E. GIMENO GUART -

Hola,

Primer que res han d'estar matriculats al Moodle del centre. Entrant com a administrador a administració del lloc, usuaris, explora la llista d'usuaris i afegeix nou usuari. Després, el professor editor els pot inscriure en un curs concret.

Fins aviat.

Ramon.