Canvi de nom a nodes

Canvi de nom a nodes

per Nuria Altimires Surroca -
Nombre de respostes: 5

Bon dia, 

Volem sol·licitar nodes pel centre i recentment hem canviat el nom propi per facilitar recordar-lo. En demanar nodes ens ha sortit aquest missatge

"El nom propi del vostre centre ha canviat, però els serveis d'Àgora encara utilitzen el nom propi antic. L'actual és ceip-els-quatre-vents i el nom nou ésescolaelsquatrevents. No cal que feu el canvi de nom propi ara però, si el voleu fer, heu de tenir en compte que pot afectar a alguns enllaços interns, tant en el cas del Moodle com en el del Nodes, i no es pot desfer. Abans de fer aquest canvi us recomanem que contacteu amb l'equip d'Àgora, via fòrum, per tal de que corregeixin els enllaços. 

Voleu fer aquest canvi? "

Volem fer el canvi, però primer volem que ens canvieu els enllaços. És en aquest fòrum en el que hem d'escriure perquè ens canvieu el nom dels enllaços??

Gràcies


Núria Altimires

Escola Els Quatre Vents (Canovelles)

En resposta a Nuria Altimires Surroca

Re: Canvi de nom a nodes

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Núria,

pel que hem vist encara no heu demanat l'activació de Nodes i tampoc teniu cap altre servei activat. Per tant, el millor és que primer feu el canvi i després demaneu l'activació. Fent-ho d'aquesta manera no cal que ens aviseu perquè els URL ja seran els correctes.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Canvi de nom a nodes

per SANDRA GAY BOELLE -
Hola, Aprofito aquesta linia de conversa. Sóc la Sandra Gay, del CRP de Pineda de Mar. Al Seminari de coordinadors TAC hi ha alguns centres que em pregunten què han de fer si volen modificar el nom del centre, que a l'activar NODES els hi surt com comenta la Núria: ceip-...

I un altre consulta: si volen afegir ginys a la barra esquerra però dins els enllaços educatius no hi és l'adreça que volen, com es podria afegir? (volen enllaçar una web de recursos educatius)

Moltes gràcies

Sandra
En resposta a SANDRA GAY BOELLE

Re: Canvi de nom a nodes

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Sandra,

aquests centres han de demanar un canvi de nom propi: Què s'ha de fer canviar l'URL d'accés a Àgora? (canvi de nom propi).

Un cop tinguin el nom propi, quan entrin al Portal d'Àgora els apareixerà la captura que ha posat la Núria per fer el canvi dels URL. Quan ho facin, tal com ella explicava, ens haurien d'avisar per revisar que tot hagi quedat bé.

Sobre els enllaços educatius, en cas que sigui un enllaç d'interès per tots els centres i genèric com els que ara hi ha, que ens el facin arribar i estudiarem la possibilitat de posar-lo. En cas que aquest enllaç sigui d'interès només pel centre haurien de trobar una altra forma de posar-lo.

Fins ara,

Mònica


En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Canvi de nom a nodes

per SANDRA GAY BOELLE -

Hola Monica,

Moltes gràcies en la rapidesa per respondre.

L'enllaç que voldrien afegir és a "La Motxilla" del CEIP Diputació: http://www.ceip-diputacio.com/la%20motxilla.htm

És una web amb recursos classificats per àrees i cicles.


Sandra Gay

En resposta a SANDRA GAY BOELLE

Re: Canvi de nom a nodes

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Sandra,

aquest tipus d'enllaços els haurien de crear a banda, potser poden posar un giny de text i amb una imatge que quedi maca, enllaçar la pàgina.

Fins ara,

Mònica