Banc de preguntes compartit (problemes d'accés)

Banc de preguntes compartit (problemes d'accés)

per Ana Romeo -
Nombre de respostes: 1

Hola,

Per tal de compartir les preguntes amb els companys del departament, vam crear una categoria "pare" com a banc compartit amb unes subcategories determinades on tots  guardaven les noves preguntes per defecte.

Ens trobem ara amb dos problemes:

1. No hi ha manera de que un company nou que té el rol de professor editor pugui accedir i veure les preguntes d'aquesta categoria que són el banc compartit. Només pot veure les que ha creat ell.

2. Quan creem una nova pregunta dins d'un curs determinat, no hi ha l'opció de guardar-la en aquesta categoria "pare" que teníem dissenyada com a banc compartit. 

Consultant dins del fòrum, hem vist que hi havia un enllaç a la proposta de Moodle per gestionar els bancs de preguntes: crear un rol específic... però l'enllaç no funciona.

Si us plau, què podem fer? 

Gràcies

Ana

En resposta a Ana Romeo

Re: Banc de preguntes compartit (problemes d'accés)

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Ana,

la solució és la que s'explica a l'enllaç que comentes (https://docs.moodle.org/2x/ca/How_to_let_teachers_share_questions_between_courses) el problema és que avui sembla que moodle.org té algun problema amb els seus servidors i no funciona. Prova demà a veure si ja ho han solucionat.

Fins ara,

Mònica