icones socials

icones socials

per Jesus Ignacio Cañizares Gutierrez -
Nombre de respostes: 8

Hola,

A la meva web, a la pàg inici,  han aparegut unes icones  socials: facebook, twitter, etc i ningú les ha posades... que haig de fer?

 la meva web és :  agora.xtec.cat/iesgabrielamistral

Salutacions

 

En resposta a Jesus Ignacio Cañizares Gutierrez

Re: icones socials

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Jesús,

Aquesta és una extensió nova i està configurada per aparèixer a les pàgines del nodes i als articles, com que aquest menú és en realitat una pàgina apareixen les icones, si edites la pàgina, a sota la caixa de text, podràs desmarcar l'opció "Mostra els botons de compartició". Si no ho trobes ens  ho dius i ho fem nosaltres.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: icones socials

per Jesus Ignacio Cañizares Gutierrez -
En resposta a Jesus Ignacio Cañizares Gutierrez

Re: icones socials

per ROSA M. OBRADORS PUIGDELLIVOL -
Jo també tenia pendent. 

Gràcies per les indicacions Mònica. Ja he tret les icones.

Fins aviat,

Rosa

En resposta a ROSA M. OBRADORS PUIGDELLIVOL

Re: icones socials

per OLGA GODOY GIMENEZ -

Hola,

Abans de començar a treure totes aquestes icones (surten a les notícies, a les categories i pàgines del menú, amb efectes retroactius, sembla), ens preguntem si no seria possible triar les icones que surten. M'explico: nosaltres tenim twitter i correu (també issuu i vimeo), però no tenim ni facebook ni whats. Ens sembla que no té massa sentit que surtin unes icones de serveis que no tenim i tampoc és qúestió fer-se un facebook perquè tenim la icona.

Com ho veieu? Seria possible que cada centre pugui triar les icones que apareixen a les diverses pàgines, articles, etc.? I que ho pugui fer sense haver d'anar pàgina a pàgina, de la mateixa manera que en aplicar vosaltres l'extensió ha aparegut a tot arreu?

Estaria molt bé, la veritat, i ens sembla que seria molt més lògic que surtin les icones dels mitjans que té cada centre.

Ja ens direu. Salutacions i gràcies per la feina que feu.

Olga Godoy

Institut Príncep de Viana, Barcelona

En resposta a OLGA GODOY GIMENEZ

Re: icones socials

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Olga,

podeu personalitzar les icones i la mida d'aquestes anant a Paràmetres | AddToAny. T'adjunto una captura de pantalla:


Fins ara,

Mònica


En resposta a OLGA GODOY GIMENEZ

Re: icones socials

per FRANCESC BUSQUETS BURGUERA -
Hola!


Crec que potser hi ha una confusió sobre la funció d'aquestes icones: no apunten al Twitter, correu o Facebook del centre, sinó que permeten a la persona que llegeix la pàgina o notícia compartir-la amb les seves amistats. Si jo em trobo amb una notícia o pàgina del vostre centre que em semblen interessant, amb aquests botons la puc compartir fàcilment amb els meus contactes del Facebook, els meus grups de WhatsApp o en una piulada amb el meu compte de Twitter, que llegiran els meus seguidors.

Podria fer el mateix copiant manualment l'URL, engegant el Whats, el Twitter o el Google+, creant una nova publicació i enganxant l'enllaç... però molta gent s'encalla en aquest procés. Els botons permeten fer el mateix amb un parell de clics, i acaben resultant molt útils per difondre les notícies del centre entre les xarxes d'amistat de la comunitat educativa.

És a dir: independentment de que el centre tingui un compte propi a qualsevol de les xarxes que s'ofereixen, els botons sempre resultaran útils per ajudar a fer circular les notícies i atreure nous visitants a la vostra web.


En resposta a FRANCESC BUSQUETS BURGUERA

Re: icones socials

per OLGA GODOY GIMENEZ -

Moltes gràcies per l'aclariment. Efectivament ho haviem interpretat malament. Valorarem mantenir-ho tal qual, doncs té uns certs avantatges.

Salutacions,

Olga Godoy