Enviaments massius

Enviaments massius

per Montse Pujol i Caimel -
Nombre de respostes: 2

Hola,

Ahir a la nit vaig començar a rebre enviaments massius d'un fòrum que havia creat un professor al seu curs (els professors estàvem inscrits en una cohort de professorat perquè aquest curs procedia d'una formació en centre que havíem fet).

D'altra banda, els alumnes a qui jo havia avaluat van començar a rebre notificacions de la retroacció també de manera massiva (cada usuari ha rebut més de 30 missatges, jo també).

Us ho podeu mirar, sisplau?

El curs del professor és el 111 Matemàtiques 1r d'ESO, i el meu és el 301 Llengua Catalana i Literatura.

http://agora.xtec.cat/ies-dperramon/moodle/

http://agora.xtec.cat/ies-dperramon/moodle/course/view.php?id=42

http://agora.xtec.cat/ies-dperramon/moodle/course/view.php?id=1482

Gràcies per la bona feina que feu.

Montse

En resposta a Montse Pujol i Caimel

Re: Enviaments massius

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Montse,

no és un problema del vostre Moodle. Des de fa unes setmanes (aproximadament des de mitjans de setembre) hi ha una incidència relacionada amb l'enviament de correus que afecta a molts serveis, no només a Àgora. En aquest cas, si els usuaris tenen configurat un correu per cada missatge al seu perfil, quan falla l'enviament de correus s'envien de forma massiva tal com expliques o bé, no se n'envia cap.

De moment encara no està solucionat així que el nostre suggeriment és que els usuaris configurin l'enviament de correus al seu perfil dient que volen rebre només els assumptes, d'aquesta manera no en rebran tants.

Per part nostra, el que hem fet és que a partir de demà (després de l'actualització) els missatges només s'intentaran enviar un màxim de 5 vegades i per tant, coma molt, en rebran 5 d'idèntics.

Disculpeu les molèsties.

Fins ara,

Mònica