Fòrum Àgora-INTRANET

Tancar una part de la Intranet.

 
Imatge Maria Dolors Casas Matavera
Tancar una part de la Intranet.
per Maria Dolors Casas Matavera - dimarts, 29 setembre 2015, 15:40
 

Bona tarda:

A la nostra escola ens caldria poder  tancar una part de la Intranet,  tota la banda esquerra, on hi ha els blocs i els documents per a les famílies,  ens agradaria que els pares entressin amb contrasenya. Tots els usuaris les tenen però com que tenim tota la Intranet oberta no els cal utilitzar-la.  És possible fer-ho?

http://agora.xtec.cat/ceiplesescolesdegurb/intranet/index.php

Moltes gràcies

M.Dolors Casas

Imatge Toni Ginard
Re: Tancar una part de la Intranet.
per Toni Ginard - dimecres, 30 setembre 2015, 16:33
 

       Hola M. Dolors,

Entenc que voleu que els blocs Les escoles de Gurb, Els nostres blocs i Qui hi ha? només es puguin veure després d'entrar amb usuari i contrasenya, correcte? Això es pot fer mitjançant permisos. Si ens confirmeu que voleu restringir l'accés a aquests blocs, nosaltres us ho podem fer.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

Imatge Maria Dolors Casas Matavera
Re: Tancar una part de la Intranet.
per Maria Dolors Casas Matavera - dilluns, 23 novembre 2015, 18:52
 

Hola Toni.
Si. Ens caldria tancar la part esquerra dels blocs. Podríem fer-ho en dos torns? El primer a principis de desembre la part de Els nostres blocs, més endavant, quan tinguem als pares acostumats a entrar amb la contrasenya, tancar la part de Les Escoles de Gurb.

És viable de fer-ho de cara la setmana vinent?

Moltes gràcies.

http://agora.xtec.cat/ceiplesescolesdegurb/intranet/index.phpImatge Toni Ginard
Re: Tancar una part de la Intranet.
per Toni Ginard - dilluns, 23 novembre 2015, 23:58
 

     Hola M. Dolors,

Al final de la taula de permisos (Administració | Sistema | Permisos) us hi hem afegit dos permisos que us permetran bloquejar aquest accés. El permís amb ID 34 us permetrà bloquejar el bloc LES ESCOLES DE GURB i el que té ID 33, el bloc ELS NOSTRES BLOCS.

Quan vulgueu bloquejar l'accés a algun d'aquests blocs, heu d'editar el permís corresponent i canviar el nivell d'accés de Accés de lectura a Sense accés.

D'altra banda, en el cas del bloc LES ESCOLES DE GURB, el permís fa que no aparegui el bloc, però no bloqueja l'accés ni a les agendes, ni als documents ni a les reserves. En cas de que els usuaris tinguin desat l'URL d'accés directe, hi podran seguir entrant. Si ho voleu fer i necessiteu ajuda, dieu-nos-ho.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora