permisos "professor editor" sobre còpies de seguretat

permisos "professor editor" sobre còpies de seguretat

per JOSE ANGEL CABRERO PICO -
Nombre de respostes: 1

Hola, 

volem fer còpies de seguretat dels cursos que portem a terme. La primera part es fer còpia de seguretat amb totes les dades i treballs realitzats pels alumnes. El que pasa que els professors, no poden clicar a sobre de "incluir historial de calificaciones" una vez que van a administración > copia de seguridad. 

La intenció es descarregar el curs amb totes les dades dels alumnes. Es com si diguessim, una vegada que acaba el curs, guardem tots el treballs i exàmens fets pels alumnes. 

Una vegada descarregat, l'altra part és restaurar el curs sense el alumnes (aquí en principi no hi ha problema). 

La pregunta és: Si el rol "professor editor" no pot fer "incluir historial de calificaciones", es pot fer la còpia tal com voldríem?

moltes gràcies

En resposta a JOSE ANGEL CABRERO PICO

Re: permisos "professor editor" sobre còpies de seguretat

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Jose Angel,

per defecte, només els administradors i gestors poden fer còpies amb dades d'usuari i per tant, incloent l'històric de qualificacions. L'opció recomanada pel tema de protecció de dades seria que fos algú amb el rol admin o gestor que s'encarregués de fer, descarregar i emmagatzemar aquestes còpies però si voleu, també podeu donar permís al rol professor editor perquè ho facin. El permís que heu d'activar és el següent:

Fins ara,

Mònica