Descarregar materials EOICampus

Descarregar materials EOICampus

per Josep Suller Roca -
Nombre de respostes: 2

hola,

A una reunió fa unes setmanes se'ns va dir que els materials d'EOICAMPUS per als cursos semi-presencials de les EOI desapareixien i que els havíem de descarregar com a paquet SCORM.

Segueixo les instruccions que ens van donar:

1) anar a http://alexandria.xtec.cat

2) troba

3) Objectes SCORM / Cercador

4) Al camp "autor" cal ficar (EOICampus)

Quan faig la recerca, no m'apareix res.

També ens van dir que es facilitaria als centres un llistat d'itineraris amb les URL on es poden descarregar, però no ens ha arribat res.

Si us plau, em podríeu dir com hem de fer per descarregar-nos els materials d'EOIcampus?

Gràcies

Josep Suller

Coordinador TAC EOI Tarragona


En resposta a Josep Suller Roca

Re: Descarregar materials EOICampus

per Birgit Ferran Eichmann -

Hola Josep,

Després de la reunió de directors van sortir alguns imprevistos i encara no hem pogut pujar tots els itineraris a Alexandria. També hem comprovat que els itineraris que estaven pujats no s'havien validat, per la qual cosa no estaven visibles als usuaris. Segons les últimes notícies que tinc, ara ja es poden cercar les activitats de quart i cinquè d'anglès. 

Fins que no estiguin tots els itineraris no enviarem el llistat d'itineraris amb les URL on es poden descarregar però el que farem per tal que els professors dels cursos semi-presencials puguin descarregarse el més aviat possible els paquets SCORM és pujar a las sala de professors dels cursos semi-presencials els paquets SCORM i a sota de cadascun un enllaç directe al lloc a Alexandria on es pot descarregar. Ja està fet per als itineraris de 5è si ho vols comprovar. La setmana vinent si no hi ha més imprevistos estarà també disponible per als itineraris de 3r i 4t.

Salutacions,

Birgit Ferran

Àrea d'Ensenyaments d'Idiomes (EOI)


 


En resposta a Birgit Ferran Eichmann

Re: Descarregar materials EOICampus

per Josep Suller Roca -
ok, gràcies


Ho he comprovat i sembla que pels itineraris de 4t i 5è, ja estan els arxius disponibles (ja me'ls he baixat). Ara serà qüestió d'investigar com funciona lo dels paquets Scorm. Espero que no sigui massa complicat Somrient

Ara nomès em falten els arxius de 3r. Ja tornaré a mirar-ho la setmana vinent.

Salutacions

Josep