Llicències digitals barcanova

Re: Llicències digitals barcanova

per FRANCESC BUSQUETS BURGUERA -
Nombre de respostes: 0

Hola Manel,

Tingues en compte que "Marsupial" fa dues coses diferents:

  1. Facilita la presentació a l'editorial de les llicències que han comprat els alumnes per a cada llibre digital. D'aquesta manera l'alumne només ha de recordar l'usuari i la contrasenya del Moodle. L'alumne entra a Moodle, accedeix a l'aula virtual on el professor ha col·locat els enllaços a les seccions del llibre digital que li interessa treballar i, amb un sol clic, pot saltar al servidor de l'editorial i obrir el llibre sense haver de tornar a validar-se.

  2. Permet a les editorials enviar al Moodle els resultats dels exercicis que els alumnes han fet als llibres digitals. D'aquesta manera tant els professors com els alumnes poden veure agrupats en un únic lloc els resultats dels exercicis dels llibres digitals juntament amb els d'altres activitats obertes que s'hagin incorporat a l'aula virtual (qüestionaris i lliuraments de tasques Moodle, activitats JClic, HotPotatoes, objectes SCORM, Quaderns Virtuals...)

Totes les editorials implementen la funcionalitat "1" (validació de credencials), però només algunes utilitzen també la funcionalitat "2" (sincronització dels resultats dels exercicis). La informació sobre la manera d'implementar Marsupial us l'ha de proporcionar cada editorial, i crec que hauria de ser un dels criteris a tenir en compte a l'hora de seleccionar llibres de text digitals.