Metatags del lloc

Metatags del lloc

per Jordi Rodon Cuixart -
Nombre de respostes: 3

Hola,

al Nodes del centre és possible incloure metatags específiques per tot el lloc. Ens agradaria que el nostre Nodes fos indexable amb metatags com "informàtica, cicles, batxillerat, innovació..."

Gràcies.

 

En resposta a Jordi Rodon Cuixart

Re: Metatags del lloc

per XAVIER MELER GUTIERREZ -

Hola Jordi, 

Inicialment vam amagar moltes opcions per no atabalar als nous usuaris però aquí penso que ens vam passar de frenada. És un camp important a nivell de posicionament i ho "recuperarem" el més aviat possible (Juny). 

Salutacions i gràcies
Xavi

En resposta a XAVIER MELER GUTIERREZ

Re: Metatags del lloc

per XAVIER MELER GUTIERREZ -

Hola de nou Jordi, 

Mirant amb més detall aquest tema he vist que:

  • WordPress realment no incorpora per defecte metadescriptors de lloc. Els desenvolupadors dieun que ja no són necessaris perquè Google ja no considera aquests descriptors pel posicionament (abans sí que era un dels elements més importants). El bons contingut de la teva web és el que realment condiciona el posicionament. Més informació.

  • Els descriptors que apareixen a XTECBlocs no tenen res a veure amb les metadades del lloc. Són un descriptors que serveixen per construir el núvol d'etiquetes de la portada de XTECBlocs.

Per tant, en principi, no ens apartarem de la política de WordPress (que en això del SEO saben una mica Complicitat ) i no incorporarem metadades del lloc. 

Salutacions,
Xavi