Embedir en un llibre

Embedir en un llibre

per MONTSERRAT GELIS BOSCH -
Nombre de respostes: 4

Hola,

Tinc problemes per embedir una escena utilitzant el recurs llibre. Si enganxo el codi de l'escena directament no es veuen les imatges, si torno a editar i trec una petita línia de codi, llavors  puc veure les imatges i l'escena funciona correctament però si vull tornar a editar no em deixa.

Com que és una mica complicat d'explicar, adjunto un document amb el codi i les imatges del que m'apareix a la pantalla.

 

Moltes gràcies!

Montse

En resposta a MONTSERRAT GELIS BOSCH

Re: Embedir en un llibre

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Montse,

hem entrat a aquest llibre: http://agora.xtec.cat/iesmontsacopa/moodle/mod/book/view.php?id=52741 (creiem que és aquest per les captures) i ara mateix sembla que està funcionant correctament i que es poden editar les pàgines. És així?

Si seguiu tenint problemes indiqueu-nos amb quin navegador ho esteu visualitzant i quina versió a veure si trobem on és el problema.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Embedir en un llibre

per MONTSERRAT GELIS BOSCH -

Hola Mònica,

En el llibre que has consultat aquesta activitat està incrustada amb el codi iframe  i a les altres escenes que tenien poques imatges les he deixat sense que es vegin ja que no afecten el funcionament de l'activitat.

He creat un nou llibre amb l'escena tal com hauria d'anar i on hi tinc el problema. Aquesta és l'adreça: http://agora.xtec.cat/iesmontsacopa/moodle/mod/book/view.php?id=53001

A veure si a tu et va bé, a mi no em funciona ni amb mozilla i amb Chrome.

Moltes gràcies,

Montse

En resposta a MONTSERRAT GELIS BOSCH

Re: Embedir en un llibre

per Pau Ferrer Ocaña -

Hola Montserrat,

És normal això que et passa. Estàs canviant el que HTML li diu docbase. És un paràmetre que es fa servir per calcular les adreces dels enllaços relatius. Com que ha canviat, si t'hi fixes, intenta buscar la url d'edició a http://proyectodescartes.org/EDAD/materiales_didacticos/EDAD_4eso_B_funciones1-JS/.

El tros de codi que treus és una manera d'arreglar el problema que genera el mateix applet. Però que per algun motiu no funciona, i és normal. Ja que la web només pot tenir un docbase. Quan poses el codi, canvia el docbase al original (URL de Moodle) i llavors l'escena que inclous no troba els recursos que has afegit, en canvi quan el treus, és l'usuari que no troba els recursos d'aquests enllaços d'edició.

En resum, el que proves de fer potser funciona en algunes versions de Moodle o del Navegador, però no és una bona pràctica. La única solució que li trobo és cercar una alternativa com la d'afegir-ho en un iframe o similar.

Espero haver aclarit els dubtes. Salutacions,

Pau