Barra esquerra de subpàgines i pàgina de categoria

Barra esquerra de subpàgines i pàgina de categoria

per ALBERT ITURBE RECASENS -
Nombre de respostes: 5

Com puc enllaçar una pàgina de categoria (on apareixen els articles d'una categoria) amb la plantilla de la barra esquerra (Subpàgines)?

De moment el que he fet és crear una subpàgina anomenada Novetats que depen de la pàgina pare/mare Secretaria i dins d'aquesta pàgina he creat un enllaç a la pàgina de categoria agora.xtec.cat/ins-latalaia/categoria/secretaria. El problema que tinc es que al obrir aquesta pàgina no apareix el menú de la barra esquerra amb les subpàgines de la pàgina mare Secretaria.

Es podria aconseguir tenir a la dreta de secció amb els articles relacionats amb la categoria Secretaria sense perdre el menú de les subpàgines de la barra esquerra?

En resposta a ALBERT ITURBE RECASENS

Re: Barra esquerra de subpàgines i pàgina de categoria

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Albert,

el menú de l'esquerra només apareix a les pàgines (simples). A les pàgines de categoria, no apareix. L'espai de l'esquerra queda reservat per posar ginys. Si vols, pots afegir un giny de menú en aquesta barra (que serà d'una aparença diferent a l'anterior), o bé, pots canviar la pàgina de categoria per una pàgina (simple) on sí que t'apareixerà el menú. El problema de triar la segona opció és que no tindràs el format de caixes d'articles que tens ara.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Barra esquerra de subpàgines i pàgina de categoria

per ALBERT ITURBE RECASENS -

Gràcies, Mònica!

He creat un menú amb el giny de menú anomenat Secretaria i l'he afegit a Categories (barra esquerra) indicant a Visibilitat que aparegui quan la categoria sigui Secretaria i a totes les pàgines i subpàgines de filles de la pàgina Secretaria.

Amb això he aconseguit que aparegui el menú de subpàgina a totes les pàgines de l'apartat Secretaria, ja que m'agrada molt més que el menú que apareix a les pàgines de categoria (el trobo més visual amb les caixes i canvis de color de fons), i també he aconseguit que aparegui el menú de giny a la pàgina que anomeno Novetats que en realitat és una pàgina de la categoria Secretaria on apareixen totes les notícies on s'ha seleccionat aquesta categoria. Abans no sortia cap menú a l'esquerra en aquesta pàgina de categories i ara sí, tot i que visualment m'agrada menys que el menú que apareix a les subpàgines. 

També he actualitzat el menú principal (el menú que apareix quan fas clic a la icona MENU de la part superior dreta, canviant el subelement Novetats de l'element Secretaria, que abans anava a una pàgina, per un subelement que ara enllaça a la pàgina de la categoria Secretaria.

Què tal ho vegeu? Pot ser és una mica enrevessat i trobeu una solució més fàcil i simple.

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Barra esquerra de subpàgines i pàgina de categoria

per ALBERT ITURBE RECASENS -

Bon dia, Mònica!

He progressat una mica més amb el giny menú de la barra esquerra de la pàgina de tipus categoria, però encara no estic del tot satisfet. Voldria que l’aparença del giny menú fos idèntica a l’aparença del menú que apareix a una pàgina amb subpàgines, es a dir amb caixes que canvien de color de fons al moure’s per sobre, tal com es mostra a la imatge següent:

Menú a subpàgina

De moment, el que em permet el giny menú és l’aparença que es mostra a la imatge següent, que és la més similar que he pogut aconseguir a l’aparença d’un menú de subpàgina.

Giny Menú a barra esquerra pàgina articles

 

També voldria que a la pàgina de categoria que conté el giny menú aparegui el fil d'Ariadna tal com apareix a les subpàgines, ja que al fil d'Ariadna que apareix actualment no es pot fer clic a sobre de SECRETARIA.

Crec que el que us sol·licito és un cas que es pot repetir en altres centres: tenir un apartat del centre, com el cas de la secció SECRETARIA, fet amb pàgines i subpàgines, que contingui una subpàgina enllaçada a una pàgina de tipus categoria on apareguin les últimes novetats o articles que continguin la categoria Secretaria. 

Per tant, us proposo com a MILLORA que els usuaris puguem modificar l'aparença del giny menú per tal d'aconseguir una aparença similar a la dels menús que apareixen a les subpàgines.

 

En resposta a ALBERT ITURBE RECASENS

Re: Barra esquerra de subpàgines i pàgina de categoria

per Jaume Passans Güell -

En la línia del que comentes/demanes, Albert, nosaltres vam generar aquest menú per aconseguir una certa similitud amb l'original de les categories, però l'ideal seria el que tu demanes...

Fitxer adjunt Captura de 2015-03-09 120503.png