Colors

Colors

per Sergi Valls i Jové -
Nombre de respostes: 4

Nosaltres som una ZER formada per quatre escoles. Cada escola està identificada per un color, com mostra el nostre logotip.

Ens interessaria tenir una paleta de colors combinant aquests quatre colors, és possible? Si no ho és ara, ho serà en un futur?

Sergi

 

En resposta a Sergi Valls i Jové

Re: colors

per XAVIER MELER GUTIERREZ -

Hola Sergi, 

En el mon del disseny, és molt complicat combinar 4 colors tan distanciats (blau, vermell, verd i groc) en una mateixa paleta. Encara que tenim previst afegir més combinacions, només podem combinar 2 colors "intensos" +el blanc +el gris. Pots afegir un bloc a la esquerra amb cada "caixa" representant a cada centre. No és el mateix però els 4 colors quedarien bastant representats.

 

Salutacions,
Xavi

En resposta a XAVIER MELER GUTIERREZ

colors

per FERRAN JIMENEZ SIMON -

Bon dia,

 

En relació als colors a la nostra escola tenim el blau fosc i el taronja com a colors identificatius i aquesta combinació no hi apareix. Seria possible incorporar aquesta combinació amb els mateixos tons que disposeu. Gràcies.

 

Ferran

En resposta a FERRAN JIMENEZ SIMON

Re: colors

per XAVIER MELER GUTIERREZ -

Hola Ferran, 

Prenen nota. La teva petició és molt viable perquè no parla d'un color específic si no d'una combinació "genérica" blau fosc i taronja. Provarem els tons actuals (combinant paletes) i si funcionen, el publicarem a la propera actualització.  

Salutacions,
Xavi