Calendari no funciona

Calendari no funciona

per XAVIER MELER GUTIERREZ -
Nombre de respostes: 2

Hola a tots,

Avui els calendaris han deixat de funcionar. El problema és que Google ha deixat de donar suport a l'API2 del Google Calendar i només funciona amb la nova API3. Però no és tan greu com sembla. 

Els desenvolupadors del plugin Google Calendar Events per Wordpress (el que tenim a NODES) estan fet la migració i en principi, no han de trigar gaire. 

De moment podeu amagar els vostres ginys de Google Calendar Events (arrossegar a la zona de ginys inactius) i crear ginys de tipus text amb el codi d'inserció que proporciona el propi google calendar. No està tan integrat amb el disseny de la pàgina però és una solució temporal acceptable. 

Disculpeu les molèsties, encara que eren conscients d'aquest canvi d'API, van pensar que o bé Google donaria més temps a la seva API2 o bé els desenvolupadors del plugin arribarien a temps. 

Salutacions,
Xavi

En resposta a XAVIER MELER GUTIERREZ

Re: Calendari no funciona

per XAVIER MELER GUTIERREZ -

Avui mateix (19/11/14), els desenvolupadors han actualitzat el plugin i ja funciona correctament. A Nodes, estarà disponible la setmana vinent (segurament dijous). 

En resposta a XAVIER MELER GUTIERREZ

Re: Calendari JA funciona

per XAVIER MELER GUTIERREZ -

Hola a tots, 

El calendari ja funciona però han deixat de funcionar els identificadors de calendaris basats en l'adreça XML. 

Si us surt un missatge com aquest: 

S'han recuperat algunes dades, però no s'han pogut processar correctament. Assegureu-vos de què els paràmetres del calendari són correctes.

Heu d'agafar l'identificador "pur". Instruccions: 

https://sites.google.com/a/xtec.cat/ajudaxtecblocs/personalitzacio/giny-calendari-de-google