Editor HTML markup text

Editor HTML markup text

per SEBASTIAN CUADRAS JAUME -
Nombre de respostes: 1

Intento introduir una llista de reproducció en una pàgina" avançada"  anomenada mediateca on hi tinc vídeos:

http://agora.xtec.cat/iesmanolohugue/intranet/index.php?module=contingut&func=view&preview=1&pid=53

 

Em trobo que la opció de posar una Video de YouTube no funciona amb els enllaços que corresponen a lliste de distribució. Per rmantenir el mateix format intento incrustar un vídeo del mateix tamany amb la opció HTML mark up text però em trobo que al posar el codi el llegueix literalment no l'interpreta com codi HTML.

 

 

 

En resposta a SEBASTIAN CUADRAS JAUME

Re: Editor HTML markup text

per ANTONI GINARD LLADO -

       Hola Sebastià,

L'origen del problema està en que no l'editor visual no està disponible a les pàgines avançades. L'editor visual posat en vista de codi permet incrustar iframes, ja que converteix determinats caràcters en entitats HTML. Per resoldre-ho tens dues opcions:

1.- Crear un contingut de tipus Text sense filtrar. Aquest contingut no serà filtrat pels filtres de seguretat del Zikula i obtindràs el resultat esperat.

2.- Construir una pàgina simple amb el que vols que surti al contingut de la pàgina avançada. Allà sí que disposes de l'editor visual i pots incrustar iframes a la vista de codi. Quan deses la pàgina simple, els caràcters especials introduïts a la vista de codi es transformen, de manera que si edites de nou la pàgina simple i tornes a la vista de codi, obtindràs el contingut en el format correcte per a les pàgines avançades.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora