Canviar permisos de rols

Canviar permisos de rols

per CELIA GINJAUME VILALTA -
Nombre de respostes: 2

Quan entra un alumne pot canviar la configuració del seu perfil: nom, contrasenya... no sé com fer perquè no puguin canviar el nom i posar-se un motiu, per exemple. També m'he adonat que en el nostre centre quan fem una càrrega massiva no els assignem un rol determinat, només quan entren en el curs... Ho fem bé? Això serien els rols globals? A l'apartat de rols globals només hi tinc dos rols per assignar... n'hi hauria de tenir més? On puc buscar com arreglar-ho?

Moltes gràcies! (Institut de Celrà)

En resposta a CELIA GINJAUME VILALTA

Re: Canviar permisos de rols

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Celia,

Quan entra un alumne pot canviar la configuració del seu perfil: nom, contrasenya... no sé com fer perquè no puguin canviar el nom i posar-se un motiu, per exemple.

Podeu bloquejar l'edició dels perfils d'usuari/ària, però això afectaria a tots els usuaris del Moodle, no només als alumnes. Per fer-ho cal editar el rol "Usuari autenticat" (Administració del lloc | Usuaris | Permisos | Definició de rols) i denegar els permisos següents:

  • Editar el perfil d'usuari propi moodle/user:editownprofile
  • Canviar la contrasenya pròpiamoodle/user:changeownpassword

També m'he adonat que en el nostre centre quan fem una càrrega massiva no els assignem un rol determinat, només quan entren en el curs... Ho fem bé? Això serien els rols globals? A l'apartat de rols globals només hi tinc dos rols per assignar... n'hi hauria de tenir més? On puc buscar com arreglar-ho?

Aquest és el procediment correcte, ho feu bé, no és gens recomanable fer servir els rols globals i per això, per defecte només surten aquests dos.

Fins ara,

Mònica