Llibres Santillana, error " nounit "

Re: Llibres TEIDE, error " nounit "

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Nombre de respostes: 0

Hola Martí!

En primer lloc gràcies per la informació aportada! Ens ha permès investigar què havia pogut passar per perdre aquestes unitats. Teníem una sospita que aquest matí ens ha confirmat l'editorial Teide: aquesta editorial va canviar els identificadors d'algunes de les activitats dels seus llibres abans d'estiu. Per tant els centres que heu fet servir cursos amb llibres de Teide de l'any passat sense actualitzar l'estructura dels llibres de Teide, us heu trobat amb la incidència que comentàveu. 

Ja hem informat a l'editorial Teide que no és recomanable canviar els identificadors interns de les unitats i les activitats (i, a sobre, sense avisar-vos perquè ho tingueu en compte). Aquests identificadors són únics i, per tant, si calia fer canvis importants, haurien d'haver-se assegurat que aquests canvis eren compatibles amb els llibres que ja havíeu descarregat i les activitats de tipus "Contingut remot" que ja teníeu creades Trist Per tant, es tracta d'una incidència que ha generat Teide pels canvis a l'estructura dels seus llibres que es podria haver evitat si l'editorial hagués procedit d'una altra forma (per exemple, creant llibres amb ISBN nous per aquells que tenien canvis significatius com passa, per exemple, amb el de matemàtiques que ens comentàveu).

De cara a resoldre la incidència comentar-vos que no és possible recuperar els codis d'unitat perduts: com els identificadors antics s'esborren (per evitar que s'acumuli brossa a les taules de la base de dades del Moodle), haureu de tornar a revisar manualment les activitats que tenen un identificador d'unitat nou Trist

Si voleu, perquè us sigui més fàcil reparar les activitats que han quedat "orfes" d'unitat, us podem facilitar una llista amb aquestes activitats perquè us sigui més fàcil localitzar-les i editar-les.

Una abraçada,

Sara