Instal·lar el GRID

Instal·lar el GRID

per Oscar Mates Pajares -
Nombre de respostes: 4

Hola a tots!!! 

Estic intentant instal·lar el GRID. L'he descarregat i el següent pas seria posar el moodle en manteniment. Això no sé com fer-ho. Algú em pot ajudar?

 

Gràcies

En resposta a Oscar Mates Pajares

Re: Instal·lar el GRID

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Oscar,

el Moodle d'Àgora no permet la instal·lació de mòduls per part dels centres.Àgora és un sistema compartit per més d'un miler de centres docents. El disseny tècnic d'Àgora no permet instal·lar o desinstal·lar un determinat mòdul només per a un centre: qualsevol modificació del sistema afecta directament les plataformes de tots els centres que en fan ús. Torbaràs més informació en aquest enllaç: http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/glossary/view.php?id=461&mode=entry&hook=821

També pots trobar la llista de mòduls disponibles en aquest altre enllaç: http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/glossary/view.php?id=461&mode=entry&hook=1661

Fins ara,

Mònica

 

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Instal·lar el GRID

per Oscar Mates Pajares -

Hola Mònica,

Al primer link diu que existeix la possibilitat de que es valori l'opció d'instal·lar  una nova funcionalitat. Al nostre centre pensem que el GRID és un bon complement. Com haurien de fer per a què l'equip tècnic d'Àgora ho valorés?

Moltes gràcies

 

Oscar

En resposta a Oscar Mates Pajares

Re: Instal·lar el GRID

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Oscar,

hem estat revisant la teva proposta i hem vist que és força similar a un format de curs que tenim a l'Àgora (Format Senzill per temes). Podríeu fer una ullada i provar-lo i dir-nos si ja us serveix? En cas contrari, ens podeu dir que incorpora el GRID que no té el Senzil per temes que faci que no us serveixi?

Podeu trobar la informació disponible sobre aquest tipus de format de curs als enllaços següents:

Fins ara,

Mònica