Problemes amb l'edició dels Professors Editors

Problemes amb l'edició dels Professors Editors

per ANTONI NAVARRO POCH -
Nombre de respostes: 2

Hola

Em dic Antoni i soc el Coordinador TIC/TAC del Centre INS Dolors Mallafrè de Vilanova i la Geltrú.

Des de fa uns dies, no sé des de quans, els professors editors dels Cursos del Moodle del nostre Centre tenen problemes alhora de afegir tasques. D'entrada només es mostra una sola opció de tasques, quan hauria de sortir-ne 4 més, tasca avançada, tasca fora de línea,... A més aquesta sola tasca només permet enviar un fitxer de 1 Mb. Quan ho faig jo com a Administrador, permet enviar fitxers fins al límit de 10 Mb. Ho he prova't amb diferents comptes de professors editors. El nostra Centre imparteix educació artística, per la qual cosa els/les alumnes sovint envien fitxers molt més grans de 1Mb.

 

M'agradaria saber con resoldre aquest problema.

 

Salutacions

 

Antoni

 

En resposta a ANTONI NAVARRO POCH

Re: Problemes amb l'edició dels Professors Editors

per Pau Ferrer Ocaña -

Hola Antoni,

Des de l'actualització a Moodle 2.6 es va introduir un paràmetre que permet regular quin és el límit que tenen els estudiants per fer entregues de tasques. Aquest paràmetre es troba dins del bloc d'Administració del lloc > Connectors > Mòduls d'activitat > Tasca > Connectors de tramesa > Fitxers de la tramesa.

De tota manera justament ahir, després de rebre diverses queixes del mateix tema vam actualitzar a 10 MB (el màxim) a tots els centres que no hi haguessin tocat per tant, des d'ahir a la tarda ja ho teniu així.

D'altra banda, els 4 tipus de tasques que menciones fan referència a una versió molt antiga, ja fa un any que Àgora fa servir les noves Tasques que agrupen tots els tipus en un. D'aquesta manera, després de crear una tasca tens paràmetres per decidir de quin tipus serà i fins i tot combinar-los.

Salutacions,

Pau