Alumnes fora del curs

Alumnes fora del curs

per ENRIC MATEU PALAU -
Nombre de respostes: 2

Hola,

ahir em vaig trobar que la gran majoria dels alumnes inscrits al meu curs de llengua catalana de 3r d'ESO no podien accedir-hi. Tots ells ja s'havien donat d'alta anteriorment i fins i tot hi havien realitzat activitats. Segueixen accedint a altres cursos de moodle però no al meu. Jo sí que puc entrar-hi amb normalitat i fins i tot m'apareixen tots a la llista d'inscrits.

Pensava que si a ells els apareixia el missatge que no estaven inscrits al curs podrien tornar-s'hi a inscriure, però tampoc poden fer-ho. El missatge que els apareix és:

Què hem de fer?

Gràcies.

En resposta a ENRIC MATEU PALAU

Re: Alumnes fora del curs

per ENRIC MATEU PALAU -

El miisatge que els apareix és:

Opcions d'inscripció

No us podeu inscriure en aquest curs

 

L'enllaç del curs és:

http://agora.xtec.cat/col-vedruna/moodle/enrol/index.php?id=62

 

En resposta a ENRIC MATEU PALAU

Re: Alumnes fora del curs

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Enric,

en algun moment, al mètode d'inscripció "Autoinscripció (Alumnat)" li deuries posar un número de dies al paràmetre "Duració de la inscripció" i per això ara ha començat a caducar la inscripció de la majoria dels alumnes. Per arreglar-ho, has d'anar a Administració del curs | Usuaris | Usuaris inscrits i a tots els alumnes que surten en gris (com inactius) fer clic a la rodeta de la columna "Mètodes d'inscripció" per accedir al paràmetre i desmarcar l'opció "La inscripció acaba".

Fins ara,

Mònica