Aplicatiu de pujada de fitxers.

Aplicatiu de pujada de fitxers.

per Josep Maria Viñolas Auquer -
Nombre de respostes: 2
Hola,

He pujat un fitxer de 49,3 Megues al servidor i, tot i que ha sortit un missatge d'error de fsize (o algo així de que no podia llegir el tamany del fitxer...) el fitxer s'ha pujat i surt a l'aplicatiu amb l'estat de: Pendent de ser pujat al servidor. Fa ja mitja hora que l'he pujat.. sap algú quan el tindré disponible?

Salut.
En resposta a Josep Maria Viñolas Auquer

Re: Aplicatiu de pujada de fitxers.

per Josep Maria Viñolas Auquer -
Em responc a mi mateix per si li serveix a algú:

El missatge que sortia era un error de flength, que mirant l'ajuda sembla ser que es un problema al llegir el tamany del fitxer. Tot i això, he comprovat que el navegador deia a la barra inferior d'status que s'estava carregant la plana, amb lo qual m'he esperat i finalment el fitxer s'ha pujat a l'aplicatiu. Una vegada allí, ha trigat entre 45 min i 1 hora a deixar-lo a l'arrel de fitxers del moodle.

Salut.
En resposta a Josep Maria Viñolas Auquer

Re: Aplicatiu de pujada de fitxers.

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Holooo Josep Maria!
Gràcies per la auto-resposta, jejeje :D
Afegeixo una observació més: tal i com apareix especificat al formulari que heu d'utilitzar per pujar aquests fitxers, el temps previst per pujar aquests fitxers és entre 2 i 5 dies laborables... Per tant, tot i que ahir vas estar de sort, en altres ocasions et pots trobar que trigui una mica més (fins a 5 dies laborables) en fer-se efectiva aquesta pujada.
Bezos, abrasos i fins aviat!
Sara